20 Aralık 2024 18:43

Jooble iş ilan sayfasında müşteri hizmetleri Home office pozisyonuna başvurdum. Hc teknoloji, Zara Pandora markaları için müşteri temsilcisi üzerinden danışman olarak 20 Aralık 2024 tarihinde saat 17:30 de iş ilanını görerek başvururken isim, soy isim, telefon numarası, adres ve özel bilgilerimi CV olarak paylaştığım için endişelerim var ve Jooble uygulamasına güvenerek bilgilerimi paylaştım. Adıma herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, hesap veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet ve yasa dışı herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Bu şikayet dilekçesi ile imtiyazlı güvence almak ve başıma gelen olaylardan korunmak amacıyla resmi olarak bilgilendirme yapmaktayım. Adıma yapılacak herhangi bir işlemde benim ıslak imzam olmadan yapılmış olması kabul edilmemektedir ve sorumluluk almıyorum. İlgili makamların gereğini yapmasını talep ediyorum. Vermiş olduğunuz bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, düzenleyici, adıma açılmış şirket veya yasa dışı herhangi bir işlem için kimlik bilgilerim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Bilgilerimin kullanılması ve hakkında onayım olmadan yapılan her türlü işlem şahsıma ait değildir ve kabul etmiyorum. Gereğinin yapılmasını ve yetkililerin ilgilenmesini talep ediyorum. Ben sitenizde bu ilanı gördüm ve ekran görüntüsü de mevcut. Jooble'a güvenerek başvurdum. Gereğinin yapılmasını ısrarla talep ediyorum. Not: Bu ve buna benzer bir sürü iş ilanı rastgele konulmuş bu hesaplar ile ilgili tüm sorumluluk sizdedir. Ödeme yollamadım burada şikayetleri görünce

Sevin
Sevin

Son durum nedir bende bir ilana denk geldim ekipman gönderilen emin olamadım

Hilal

Bir sürü şikayet var bende vaz geçtim başvuru yapmaktan Allah'tan bilgilerimi vermedim sadece bilgi alacağım yazdım

Hilal

Merhaba paylaştığınız resimdeki aynı kişiyle Zara yazılı destek müşteri temsilcisi olarak başvuru yaptım 899 TL istediler bilgisayar göndermek vs için sonra iade edilecek dediler bende para göndermeden buraya bakayım dedim iyi ki bakmışım siz para yolladınız mı süreç ne oldu bilgi verirseniz sevinirim

Derya
Derya

Merhaba hayır bende yollamadan bir araştırayım diye buraya girdim ana bilgilerimizde vermiş bulundum

17 Ocak 2025 21:19

09 Ağustos 2024 18:04