Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Fiber İnternet Kurulumu Mağduriyeti: Acil Çözüm Bekleniyor

12 Ekim 2024 14:04

Konu: Fiber İnternet Aboneliği ve Kurulum Süreci hakkında Şikayet

Sayın Kablo Net Yetkilileri,

Apartmanımıza fiber altyapı döşendi ve Kablo Net ile fiber internet hizmeti almak için sözleşme imzaladım. Ancak, bir hafta sonra apartmanımda altyapı olmadığı gerekçesiyle aboneliğimin iptal edileceği bildirildi. Bunun üzerine müşteri hizmetleriniz ile görüştüm ve bana Türk Telekom altyapısının kullanıldığı, bu duruma müdahale edemeyeceğiniz söylendi. Fakat kapımda fiber bağlantısının mevcut olduğunu sistemlerinizde de görebiliyorsunuz.

Türk Telekom’un hizmetinden ve fiyatlarından memnun olmadığım için Kablo Net’ten hizmet almak istiyorum ve bunun için gerekli tüm adımları attım. Yetkililerinizin talebi üzerine bir kez daha abonelik başvurusu yaptım ve sözleşmeleri imzaladım. Ancak, üzerinden iki hafta geçmesine rağmen hala kurulum yapılmadı ve bu konuda herhangi bir bilgilendirme almadım.

Bu süreçte yaşadığım mağduriyetin giderilmesini, fiber altyapımın mevcut olduğunu göz önünde bulundurarak kurulumumun en kısa sürede gerçekleştirilmesini rica ediyorum. Sizden hizmet almak için tüm çabayı gösterdim ve aynı hassasiyeti sizden de bekliyorum.

En kısa zamanda dönüş yapmanızı ve sorunumun çözülmesini rica ediyorum.

Saygılarımla

26 Ekim 2024 02:08

Konu: İnternet Kurulumunun 1 Ay Gecikmesi hakkında Şikayet

Sayın Kablo Net Yetkilileri,

Saygılarımla

12 Ekim 2024 14:43 (Şikayetten 38 dakika sonra)
12 Ekim 2024 16:21

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz probleminizin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

Sefa
25 Ekim 2024 15:02

Sayın Kablo Net Yetkilileri, Bir ay önce apartmanıma fiber altyapı geldikten sonra Kablo Net’e geçmek için tüm başvuruları yaptım. Kurulum için 1 hafta beklemem gerektiği söylenmesine rağmen, bugün tam bir ay geçti ve hâlâ bağlantım yapılmadı. Tarafınıza defalarca ulaşmama rağmen sorun çözülmedi ve mağduriyetim katlanarak devam ediyor. Uzaktan çalışıyorum ve yaşattığınız bu belirsizlik nedeniyle iş toplantılarımda sürekli sorun yaşıyorum. Yüksek telefon faturaları, bağlantı kesintileri yüzünden itibar kaybı ve maddi zararlarla karşı karşıyayım. Sizden söz verdiğiniz gibi hızlı bir kurulum beklerken yaşadığım bu mağduriyet, firmanıza duyduğum güveni ciddi anlamda sarstı. TÜRKSAT gibi büyük bir firmanın müşterisini bu denli mağdur etmesi kabul edilemez. Kurulumun acilen yapılmasını ve verdiğiniz sözlerin arkasında durmanızı bekliyorum. Saygılarımla

Sefa
25 Ekim 2024 15:04

Sorun hala çözülemedi...

Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Alpaslan
02 Ekim 2024 19:42
Kurulum Yapılmayan Abonelik ve İptal Sorunları
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 22:15
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 13:30
Mustafa sonuçtan çok memnun

10 Mart 15:15
Kablo Net Hizmet Eksikliği Ve İletişim Sorunları
Ulvi sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 15:20
Kablo Net Kategorileri