Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net 100 Lü IP Blogu

25 Nisan 2024 19:46

Kablo Net IP adresimi cgn havuzuna aldığı için internetteki çoğu işlemimde sorunlar ve ping yaşıyorum. 100'lü IP bloğuna alınmışım, bunun derhal eski haline çevrilmesini istiyorum. İnternette IP adresim 95 ile başlarken modem ara yüzünde 100 ile başlıyor, bu da evdeki IP kamera sistemimi kullanmama da engel oluyor.

Oyunlarda ping yaşatıyor, içerik üreticisi olduğum için evden çalışma yapmam gereken zamanlarda ping'den ötürü sorunlar yaşıyorum. Ayrıca 100 download 20 upload paketinizdeki hizmeti kullanıyorum memnundum ara sıra kesintiler olsa da bekliyorduk. Ama bu sürekli sıkıntı çıkaran takılmalar biraz can sıkmaya başladı 100'lü havuzdan çıkmak ve internet hizmetimi olması gerektiği hızda ve sorunsuz kullanmak istiyorum. Hizmet no:1177052326

28 Nisan 2024 20:47

Merhaba; daha önce de 100 lü IP bloğundan çıkarıldım ama daha sonra online sistemden statik IP verildi onu iptal ettim ve tekrardan beni 100 lü IP bloğuna aldı çıkarılması konusunda destek. Ayrıca statik IP yi online işlemden ücret bilgisi verilmeden tanımlama yapıldı ve onay alınmadı yansıyan ücretin silinmesi konusunda destek iyi çalışmalar

1714326463421.yeni-microsoft-word-belgesi-24.docx
26 Nisan 2024 09:18 (Şikayetten 13 saat sonra)
26 Nisan 2024 09:44

Sayın Abonemiz; Probleminizin çözümü hususunda ön çalışma başlatılmış olup işlemlerin neticelenmesi ile birlikte tarafınıza dönüş gerçekleştirilecektir. Saygılarımızla.

26 Nisan 2024 13:44

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Talebiniz üzerine CGN havuzundan çıkışınız sağlanmıştır. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

26 Nisan 2024 13:46

Teşekkür ederim

27 Nisan 2024 17:14

Merhaba: daha önce iletmiş olduğum 100 lü IP bloğundan çıkmak istediğimi ilettim. İşlem çözüldüğü zaman online işlemlerden yanlışlıkla statik IP verildi. Daha sonra statik IP yi iptal ettim ve 100 lü IP bloğuna tekrar girdi. 100 lü IP bloğundan çıkarılması konusunda desteğinizi bekliyorum

14 Eylül 2024 13:28

Merhaba: Steam PUBG oyununu oynuyorum. Lobiye dönüşte bekleme olur 2 dakika. Oyun Serverleri ile görüştüm oyunla alakalı bir problem yok. VPN kullanıp Rus Serveri ne bağlandığımda sorun düzeliyor. O yüzden almış olduğum IP nın serverinin değiştirilmesi sorunumun düzeltilmesi konusunda destek

Umut sonuçtan çok memnun

01 Mayıs 2024 02:16
"Çok ilgili ve hızlılardı teşekkür ederim."
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail