Vedat sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2024 18:39

Kablo Net kullanan biri olarak son 1 senedir sürekli kopma ve yavaşlama problemi yaşıyorum. Çalışıyorum, pat net gidiyor. 10 sefer arıza kaydı bıraktım, port üzerinden işlem yapıp resetleme yapılıyor, sonuç aynı. Kapattıracağım, 1 ay kaldı taahhüt bitmesine. Artık sıkıldım, evde çocuk isyan bayrağını çekti. Kopmalardan dolayı.

30 Eylül 2024 22:17

Ben bu kadar kötü bir hizmet görmedim sinyaller dalgalı geldiği için sürekli olarak internet kopması yaşıyorum ve sürekli hız 3-4-5mb lere düşüyor neden ben 50 MB parası ödüyorum ve size sürekli çağrı kaydı açmak zorunda kalıyorum neden arıza kaydı bırakıyorum biz buradan yapamıyoruz diyor ekip gelip bakacak tamam diyoruz evde bekliyoruz ekip gelmeden PNR çalışması yapılıp arıza kaydımı kapatıyorlar buraya gelen sinyalleriniz kötü bunu anlayın artık binaya gelen sinyaller sıkıntı veriyor bu binada 3 daire kullanıyor ve 3 aynı şikayet var sonuç yok

01 Ağustos 2024 00:31

Bugün gelip modem değişimi yapıldı fakat değişen yine hiçbir şey yok bütün suçu cihazda arıyorlar hala kesiliyor gidip geliyor 1-2 dakika sürekli aynı sorun

01 Ağustos 2024 00:45
Kablo Net Bağlantı Kopma Sorunu

Hala aynı dert devam ediyor Wi-Fi bağlı bakıyorum kendiliğinden telefon mobil veriye geçmiş işi gücü bıraktım evde bununla uğraşıyorum kopuyor kopuyor artık çözüm

01 Ağustos 2024 09:15 (Şikayetten 14 saat sonra)
01 Ağustos 2024 09:32
02 Ağustos 2024 11:56

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Ekipelrimiz tarafından gerekli kontroller sağlanmıştır. Hattınızın şıan ideal seviyelerde olduğu iletilmiştir. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

11 Ağustos 2024 10:12

Teşekkür ediyorum

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 10:47
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 12:12
Kablo Net'te Sürekli Kopma Ve Yavaşlık Sorunu Çözülmüyor
Kablo Net'te Sürekli Kopma Ve Yavaşlık Sorunu Çözülmüyor
Emre sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 13:11
Sürekli Kesilen İnternet Ve Çözülmeyen Sorunlar

01 Kasım 2023 11:03
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 20:25
Kablo Net Sürekli Kopan İnternet Ve Çözüm Bulunamayan Sorunlar!
Kablo Net Kategorileri