Yunus sonuçtan memnun

Sürekli Kesilen İnternet Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Sürekli Kesilen İnternet Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
13 Kasım 2024 21:33

TÜRKSAT Kablo Net internet kullanıcısıyım ve aylardır internet kullanamıyorum. Sürekli kopuyor kesiliyor. Şimdi temelli internet yok. Arıza kaydı oluşturuyorum arızayı gidermeden cevap yazıyorlar şunu yaptık. Müşteriye bilgi verdik diye hepsi yalan ne arayan oldu ne eve gelip arızayı gideren. Müşteri hizmetleri arıza kaydı oluşturuyor. İlgilenen gelen giden yok, alamadığım hizmetten dolayı aylardır fatura ödüyorum.

13 Kasım 2024 21:15

TÜRKSAT Kablo Net internet kullanıcısıyım ve aylardır internet kullanamıyorum sürekli kopuyor kesiliyor şimdi temelli internet yok. Arıza kaydı oluşturuyorum arızayı gidermeden cevap yazıyorlar şunu yaptık müşteriye bilgi verdik diye hepsi yalan ne arayan oldu ne eve gelip arızayı gideren. Müşteri hizmetleri arıza kaydı oluşturuyor ilgilenen gelen giden yok, alamadığım hizmetten dolayı aylardır fatura ödüyorum.

14 Kasım 2024 09:19 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Yaşamış olduğunuz problemin çözümlenmesi hususunda ekiplere bilgi iletilmiştir. En kısa süre içerisinde probleminiz çözümlenecektir. Saygılarımızla.

16 Kasım 2024 11:27

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Ekiplerimiz tarafından sinyal çalışmaları yapılmıştır. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Volkan sonuçtan memnun değil

08 Kasım 2024 22:17
Kablo Net'in İlgisiz Müşteri Hizmeti

03 Kasım 2024 13:51
Arif sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2024 22:54
"Teşekkür ederim geçte olsa problemim çözüldü. Daha hızlı reaksiyon gösterebiliriz"
İrem sonucu yetersiz buldu

23 Ekim 2024 23:17