Sürekli Kopan İnternet Bağlantısı İşimi Engelliyor

Sürekli Kopan İnternet Bağlantısı İşimi Engelliyor
08 Aralık 2024 22:22

Sürekli anlık kopma sorunu

abone numaram 1061205991

yaklaşık 3 senedir bu TÜRKSAT Kablo Net kullanıyorum.
İnternet hızından memnunum fakat 2 3 günde bir olmak üzere internet anlık olarak kopuyor.
Home office olarak çalışıyorum ve internetin milisaniye bile kopması benim işimi engelliyor.

Bugün 2 saat içerisin de 3 4 kere kopma oldu.

Müşteri hizmetlerini arıyorum onlarda görüyor kopma olduğunu arıza kaydı bırakıyorum gelip bakıyorlar bir şey bulamadan gidiyorlar.

Sorun tekrar devam ediyor. Hemen hemen her gün bu sorun yaşanıyor.
Tekrar müşteri hizmetlerini arıyorum durumu anlatıyorum üstü kapalı yapacak bir şey yok diyorlar

böyle hizmet olmaz!

Acil olarak bu sorunuma bir çözüm bulunmasını istiyorum. Aksi takdirde gerekli mercilere başvuruda bulunup taahhüdümü fesih etmek durumunda kalacağım...

09 Aralık 2024 09:10 (Şikayetten 10 saat sonra)
Orhan
13 Aralık 2024 16:32

Arkadaşlar sorunun üzerinden 4 5 gün geçmesine rağmen sorun günlük bazda devam etmektedir. Anlık kopma durumları devam ediyor. Müşteri hizmetlerini arayıp teknik ekip istiyorum sürekli. Sorun çözüldü diye mesaj geliyor ama düzelen bir şey yok her gün internet saniyelik te olsa gidiyor. Ekip hiçbir şey yapmıyor muhtemelen. Bu sorunu çözemiyorlar sanırım. Taahhüdüm mevcut bu sorundan dolayı taahhüdü iptal edip farklı firmaya geçeceğim muhtemelen. Bu interneti kullanmak isteyenlere uyarıda bulunayım. Online olarak iş yapıyorsanız veya online oyunlar oynuyorsanız bu hizmeti kullanmak için tekrar düşünü. N hocam he diyorsanız ben sadece Youtube.com Instagram Facebook film için kullanıyorum o zaman kullanın. Ama Home office olarak çalışıyorsanız kul. La. Anmayın hocam sorunumu ç. Ö. Z. E. R. M. İ. Y. O. R. R. R. R. L. A. R. R. R. R!

Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Selahattin
12 Ağustos 2024 21:03
TÜRKSAT Kablo Net Giderilemeyen Kopma Problemi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 11:19
Hilal sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2023 14:10
Kablo Net İnternet Hız Ve Kalite Sorunları
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
01 Eylül 2024 21:44
Kablo Net TÜRKSAT Kopma Hizmet Kalite Sorunu
Kablo Net TÜRKSAT Kopma Hizmet Kalite Sorunu
Arif sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2024 22:54
"Teşekkür ederim geçte olsa problemim çözüldü. Daha hızlı reaksiyon gösterebiliriz"
Kablo Net Kategorileri