29 Eylül 2024 11:32

Ben TÜRKSAT interneti kullanıyorum, evde dizi izlemeye çalışıyorum sürekli dizi donuyor. Telefondan internet üzerinden sesli görüntülü arama yapmaya çalışıyorum sürekli internetim gidiyor. Arıyoruz soruyoruz sinyal sorunu var diyorlar tamam çözelim diyoruz ekipler gelecek evden çıkmayın diyorlar çıkmıyoruz kimse gelmiyor. Resmen insanla dalga geçiyorsunuz. İnternet hızını yükseltiyoruz sorun yine aynı. Biz bu internete para ödüyoruz farkında mısınız? Ne kimseyle görüntülü konuşuluyor ne sesli neden var bu internet evimizde? Birisi evinize ekip gelecek sorun çözülecek diyor birisi ekibe gerek yok buradan halledeceğiz ama bizim internetimiz evde kullanılmıyor. Sosyal medyadan bir video izlemek istiyoruz Wi-Fi yanında hemen ünlem işareti var internet gidiyor
10 saniye sonra yine geliyor. Yani bu sorun neyse çözün artık her ay aynı şeyi yaşıyoruz varken yok gibi internet kullanmaktan sıkıldık. Aldığınız parayı hak edin. Yetmezmiş gibi 10 saatten 12 saatten fazladır interneti kesiyorsunuz. Zaten varken de yok gibi. Boşa para ödüyoruz size.

18 Aralık 2024 10:29

TÜRKSAT Kablo Net'te internet sorunu yaşıyorum. 1 ay içerisinde defalarca arıza olmamasına rağmen internet kesiliyor telefon edip arıza kaydı oluşturuyorum bu sefer de tehdit eder gibi sizden kaynaklı ise 100 TL alırız diyorlar. Siz kimsiniz ya? Soruyorum siz kimsiniz beni tehdit edecek siz kimsiniz? 1 ay içerisinde abartmıyorum 1 ay içerisinde 10 kez internetimizi kesiyorsunuz faturanın tamamını ücret olarak almayı biliyorsunuz. Ben size diyor muyum kestiğiniz internetimi kullanamadığım zamanların parasını ödemeyeceğim diye? Haksız yere kazanç elde ediyorsunuz kullanamadığım internetten para alıyorsunuz. Bu yeter insanları çileden çıkarıyorsunuz! Yeter! Düzelteceksiniz bu interneti. Ben evimde insan gibi verdiğim paranın karşılığını alarak film video izlemek telefon başında sakince bir şeyler yapmak işlerimi yapmak istiyorum bu interneti düzelteceksiniz. Sizi her yerde rezil ederim haberiniz olsun. Huzurla evimde telefonuma bilgisayarıma bakmak istiyorum bu sorunla yaşamaktan sıkıldım sizi alttan almak zorunda değilim ben. Kaç kez şikayet ettim. Arıza var evde misiniz dediler evdeyiz dedim bekledim gelmediniz. Beni evde bekletip kendiniz gelmediniz. Hepsinin bedelini ödeyeceksiniz. Siz kimsiniz beni evde bekletiyorsunuz. Bu arıza ile aylardır yaşıyorum sizi ne diye tolere ediyorum ben? Neden aylardır benim internetim verimli değil niye para aldınız o zaman bizden? Hepsine cevap vereceksiniz

Ek
29 Eylül 2024 14:33 (Şikayetten 3 saat sonra)
30 Eylül 2024 12:34
TÜRKSAT İnternet Sorunu

Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz? Neyin ücretini yansıtıyorsunuz faturaya pardon? Kullanmadığımız internetin parasını ödüyoruz bir de üstüne tehdit mi ediyorsunuz bizi?

30 Eylül 2024 12:41

Hem düzgün hizmet vermiyorsunuz günde 5 kez elektrik kesiliyor hem video izleyemiyoruz günde 10 kez internet gidip geliyor hem de 100 TL faturaya mı yansıtıyorsunuz pardon neyin hatasını yapmış olabiliriz biz? Sosyal medyada video izleyemediğimiz bir internet için? Faturaya bir ödeme yansıttığınız vakit görüşeceğiz sizinle her şeyin kaydı var nasıl olsa

02 Ekim 2024 11:37
21 Mayıs 21:14

TÜRKSAT internetin çok ama çok kötü olması. Şurada başka şeyler yazmamıza izin verseler yazacağım gerçekten. Aylardır şikayet ediyorum ya aylardır her seferinde her fırsatta bu interneti şikayet ediyorum. Hiç mi akıllanmaz? İnsan düşünmüyor değil. Ne adam akıllı video izleyebiliyoruz ne adam akıllı mesajlaşabiliyoruz ne de görüntülü arama yapabiliyoruz. Yetmiyor internetimizi kesiyorsunuz bir ay içerisinde kaç kez söyledim belirttim bunu ya 1 ay içinde on kez internet mi kesilir ya? Ayıp denen bir şey var hiç mi utanmıyorsunuz bu kadar internet kesip bu kadar kötü hizmet verip para almaya? Vallahi ben sizi şikayet etmekten utanıyorum artık. Dünyanın en kötü şirketisiniz siz. Yıldım sizden yıldım yemin ederim. Yıldım ağzıma geleni saymak istiyorum. Size sırf suç diye susuyorum. Sabahtan beri bir video izleyemedim on kere gitti internet on!

16 Haziran 09:53

TÜRKSAT Kablo Net, dünyanın en KÖTÜ İNTERNETİSİNİZ. Bugün ufacık bir ŞEYE bakmak İSTEDİM ve Google’a bile giremedim. Aynı anda evin İÇERİSİNDE İKİ KİŞİ bile kullanamıyoruz İNTERNETİ. ÖYLE bir İNTERNETİN. MÜŞTERİ hizmetlerine bağlanıp durumu açıklıyoruz İNTERNETİMİZ ÇALIŞMIYOR ama modem de ışıklar yanıyor diyoruz bizimle dalga geçer GİBİ hız TESTİ yapalım diyor. Siz kimsiniz bizimle dalga geçiyorsunuz. O zaman ŞİKAYET kaydı alalım diyor arıza kaydı alalım ya da. HANIMEFENDİ diyoruz İNTERNETİMİZ ÇALIŞMIYOR modemin ışıkları yanıyor ama ÇALIŞMIYOR telefonlarımız tabletimiz ÇALIŞMIYOR aynı anda İNTERNETE girip kimse İŞİNİ yapamıyor bu sorun hep var diyoruz bizimle ÇALIŞANINIZ dalga geçer GİBİ konuşuyor. Sizinle uğraşırım gerçekten. Sizİ sosyal medyada rezil edebilirim ve korkmuyorum haberiniz olsun. Sabrımın sınırındayım. Arıza kaydı oluşturunca bile gelmiyorsunuz evde İNSANLARI bekletiyorsunuz sabahtan akşama kadar. Ya bu İNTERNETİ düzeltirsiniz. Ya da düzeltirsiniz.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 00:09

14 Şubat 00:34