Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 11:36

Karaca Robotea Pro Quartz 4 in 1 Konuşan Çay Makinesi Black Copper satın aldıktan sonra (16.03.2024) 4 ay arayla 2 defa su kaynatmama arızası verdi ve servis müdahalesi ile düzeltildi.

Fakat,
1. Servis işleminde servise bizzat kendim götürüp sağlam aldım.
2. Servis hizmetinde kargo ile teslimat yapılması gerektiğini belirtikleri için bu yöntemi kullandım gelen ürün arızası tamir edildi ama arkadaşlar ürün kırmışlar ya da kırık parça takmışlar. Parça demleme suyunun hemen altında buluna plastik parça.

Sağ olsun Karacaya bu konuda bir iletişime geçmek mümkün değil arıyorum şikayet hattı yok, desteğe yazıyorum aynı işlemi kargoya ver gelsin bakarız yapıyor bunu kargoyla size yolladığımda kullanıcı hatası deyip geri göndereceğinizi ve süreci uzatacağınız bilecek kadar teknik servis tecrübem var. Bu yüzden buraya yazıyorum. İlgili kişi ben size ulaşamıyorum. Şikayet için acilinden siz bana ulaşır mısınız?

Ek olarak geldiği gün çekilen görüntüler ekledim ve ayrıca kargoyu da kontrol ettim kutular sağlam.

Muhammed
Muhammed
06 Ocak 2025 21:18

Dönmeyi düşünüyor musunuz?

01 Mayıs 2024 17:23
Karaca Robotea 4 İn 1 Konuşan Çay Makinesi
Göktürk sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Robotea Pro Connect: Gizli Ayıplar Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

09 Ocak 2025 22:06

Karaca Çay Makinesi Arızası Ve İletişimsizlik Sorunu

22 Aralık 2023 21:13
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Robotea Pro Connect 4 İn 1 Konuşan Çay Makinesi Çayı Demlemiyor

16 Haziran 2024 10:34