Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye İade Yapmıyor!

11 Temmuz 2024 19:35

Karaca Çaysever Connect 4 aldık. Aldığımıza bin pişmanız, geldiği gün mama moduna geçmeye başladı. Çay demlemedi, servise gitti geldi. Sonra tekrar mama moduna geçti. Bir aya yakın serviste kaldı, rezistansı değiştirdik dediler verdiler. Eve geldi, tüm apartmanın sigortasını attırdı. Servise götürdük, 'sizin elektrik saatiniz bozuk, burada çalışıyor' deyip yolladılar. Tekrar elektrik attırdı, artık gına geldi. Git-gel, git-gel iade istiyoruz. İşlem yapmazsanız Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğiz dedik, tahmin ettiğiniz gibi iade için bir şey yapmadılar. 'Merkez inceleyecek, haber veririz' dediler. Biz merkez fikrini sormadık, arızanın kayıt evrakını almak istemiştik. Neyse, merkeze gitti, 'rezistans orijinal değil, ondan attırıyor' demişler. Elimize yine cihazı verdiler (servis nasıl orijinal parça takmıyor, orası da ayrı bir suç). 'Çalışıyor' dediler. Eve geldik, fişe taktık, bu kez durmaksızın su kaynatıyor, 'çayı demlemeye başladım' demiyor. Demeyi bırakın, servise vermeden önce 'su kaynadı' diyordu, hiç konuşmuyor, patlayacak gibi kaynatıyor. Ürünün videolarını, arızalarına ait kayıtları elimde mevcut. Garantisi dolmadan milyon kere servise gitti, bıktık usandık, biz iade istiyoruz. Karaca'nın iade sürecindeki yavaşlığından, sürece bırakmasından insanlara lanet olsun dedirtmesinden bıktık. İade istiyoruz. Ey Karaca, İ-A-D-E İ-S-T-İ-Y-O-R-U-Z.

Sevcan
Sevcan
25 Temmuz 2024 20:06

Servis tarafından alınan ürün aynen olduğu gibi geri gönderildi üç hafta sonra hiçbir şey yapılmamış hiçbir açıklama yok müşteri temsilcisine ulaşmak gibi bir iletişim yolu yok çözüm yok iade yok garanti süresi bitsin diye Süreç'de bırakıyorlar bizi aptal yerine koyuyorlar ama biz hukuki süreci başlatacağız ve tüketici hakeme Heyeti'ne gideceğiz %200 ayıplı mal %200 hizmetsizlik %200 iletişimsizlik var sorumluluk yok

Murat sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 22:13

26 Ekim 2024 00:47
Kötü Servis Ve Hijyen Sorunları
Şahabettin sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 12:41
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 21:43
Nebahat sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 13:35

Karaca Züccaciye Kategorileri