Enes sonuçtan hiç memnun değil

Kaspersky Premium Yazılım Sorunlarının Çözüme Kavuşmaması

03 Şubat 2024 13:08

Bitdefender antivirüs aboneliğim sona erdiği ve uygun fiyatlı olduğu için, yıllardır bu sektörde hizmet verdiğine güvendiğim Kaspersky Premium aboneliğini satın aldım. Windows 11 Pro 22h3 işletim sistemine güvenlik yazılımını yükledikten sonra bir güncelleme aldığında Kaspersky çalışmaz hale geldi. 17 yıllık BT çalışanı olarak, sorunu her düzelttiğimde Kaspersky'nin yeniden veritabanı ve uygulama güncellemesi almasıyla her yeni Kaspersky servis başlatmasında koruma hizmetini 'Elle' çalıştırmak zorunda kaldım. Bu durum beni o kadar zorladı ki işletim sistemini sıfırlayıp Kaspersky'ı yeniden yükledim. Yükleme sırasında Windows 11 mavi ekran hatası verdi. Bir sürücü sorunu olduğunu düşünerek tüm aygıt sürücülerini güncelledim ancak sorunun klavye+mouse set dongle'ı olduğunu keşfettim. Sorunu Kaspersky ile paylaştıktan günler sonra anlamsız bir e-posta aldım; benden log dosyaları istiyorlar ve uzaktan bağlantı ile bir kontrol dahi gerçekleştirmiyorlar. Formatlanmış bilgisayarımda yazılım Kaspersky 21.15 versiyonundan 21.16'ya geçiş yapmaya çalışırken bu sefer Kaspersky Premium çözümü tamamen çalışmaz hale getirdi ve ben bu ürünü aldığım günden itibaren kullanamıyorum. Zaten bu durumda yazılımı kaldırmaya çalışmak tam bir bela haline geliyor; örümcek ağı gibi işletim sisteminin her yanını saran çözümün uzantıları ve programın kendisi Kaspersky Virus Removal Tool ile bile düzgün bir şekilde silinmiyor. Dünya markası olarak güvenlik çözümü sunan bir firmanın bu denli bana sorun yaşatmasına inanamıyorum ve bir BT çalışanı olarak Kaspersky aboneliğini satın aldığıma çok pişmanım. Kurumsal tarafta ileri seviye Kaspersky Security Center ve Endpoint kullanıcısı olarak yine fark ettim ki, yıllar geçti ama Kaspersky işletim sistemi versiyon geçişleri desteğini hala düzgün bir şekilde sağlayamamış.

03 Şubat 2024 14:29

Şimdi yeniden kvremover ile Kaspersky'ı kaldırıp yeniden kurdum. Kaspersky 21.16 versiyonunuz Windows 11 Pro 22h3 - 10.0.226331 sürümünde çalışmamaktadır.

05 Şubat 2024 12:27

Bir çok deneme yanılmadan sonra Kaspersky Premium 21.16 versiyonunuzu yükleyebildim. Umarım bir sonraki veritabanı ve uygulama güncellemesi yazılımı yine çalışmaz hale gelmez. Desteğiniz son derece kötü ve aboneliğim bittiği gibi yenileme sağlamıyor olacağım, kurumsal tarafta da ürünlerinizi daha derin sorguluyor olacağım.

İlteriş sonuçtan hiç memnun değil

Kaspersky'de Mükerrer Ödeme Ve İade Sorunu

İlteriş
13 Şubat 2025 13:27
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Kaspersky Virüsleri Tespit Edemedi, Bilgisayarım Bozuldu

17 Haziran 2025 01:43

14 Eylül 2024 22:29

Kaspersky Ürününde Onay Bekleme Sorunu

19 Nisan 2025 18:17
İnci sonuçtan hiç memnun değil

Kaspersky Abonelik ve Ödeme Sorunu

07 Ekim 2024 21:09