Tolga sonuçtan memnun değil

Koçtaş ‘ta Zaman Kaybettirici Stok Durumu Problemi

Koçtaş ‘ta Zaman Kaybettirici Stok Durumu Problemi
23 Mayıs 2024 17:45

İnternetten Koçtaş İzmir Balçova mağazasından teslim alacak şekilde Ege Seramik cronos fildişi fayans aldım 7 adet. Aldıktan 2 gün sonra siparişim durumuna baktığımda siparişim iptal edildi görülüyordu. Koçtaş müşteri hizmetlerini aradığımda ürün stokta olmadığı için iptal edildiğini söylediler. Daha sonra internetten stoklara baktığımda hala o ürünler stokta görünüyor ( resimde de görülmektedir). Sipariş kısmına geldiğimde 7 tane daha sipariş verdim. Normalde ürün olmadığında sipariş vermeniz mümkün olmuyor. Sipariş verdikten sonra gene sipariş vermeyi denediğimde ürünü sipariş veremedim. Lütfen müşteri mağdur etmeyin ve bu aksaklığı düzeltin. Bir ürün stokta yoksa yoktur varsa vardır bir orada görünüp bir burda görünmemek ciddi firmaya kesinlikle yakışmayacak ve itibar kaybettiren bir durumdur.

23 Mayıs 2024 17:47 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Tolga Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Tolga
Tolga
24 Mayıs 2024 11:27
koctas-ta-zaman-kaybettirici-stok-durumu-problemi-2.jpg

Şaka gibi Benim siparişim iptal edildi ama hala stokta var görülüyor ve hala sepete eklenip sipariş verilebiliyor. Tebrik ederim müşterileri arayarak sonucu çok güzel çözüyorsunuz. Bence çözmüyor çözdüğünüzü sanıyorsunuz gibime geliyor İyi çalışamalar

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 02:01

Gürdal
29 Temmuz 2023 20:41
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 13:50

09 Nisan 2025 16:15