Uğur sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 17:31

Merhabalar,
21 Kasım 2024 tarihinden Kutupayısı adlı mağazadan internet üzerinden Stanley tip bir matara aldım. Ödemesini aldığım zaman internet üzerinden peşin gerçekleştirdim. İlk hafta kargoya vermelerini bekledim. Nişanlıma doğum günü hediyesi olarak aldığım için 2 hafta öncesinden sipariş vermiştim, fakat ilk hafta kargoya bile verilememesi sonucu mağazaya mesaj attım. 1 hafta boyunca mesajıma ne bir geri dönüş oldu ne de bir bilgilendirme. Mağazayı aradım, hem telefonu açmadılar hem de geri dönmediler. En sonunda doğum günü tarihi muaccel olduğundan siparişi iptal etmek zorunda kaldım. Siparişi iptal ettikten sonra mağaza cevap verme zahmetinde bulundu. Stokta kalmamış ürün dediler. Bu cevabı verebilmeleri, stoktaki ürünü benim almamamdan itibaren 2 haftalarını aldı. Ben aldığım vakit stokta da vardı. Bunu mağazanın kendisine iletmem sonucu lakayıt bir şekilde eklediğim ekran görüntüsündeki gibi cevapta bulundular.

Sayın dostlarım, Kutupayısı adlı mağazaya itibar etmekten mümkün olduğunca çekinin. Benim gibi mağdur duruma düşmeyin

Ogün sonuçtan memnun değil

11 Kasım 2024 17:02
Stanley Termos'un Sıcak Tutma Sorunu Ve Servis İletişimsizliği
Stanley Termos'un Sıcak Tutma Sorunu Ve Servis İletişimsizliği
Eftal sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 17:40
Kutupayısı Kutup Ayısı Firması Teslim Edilmeyen Sipariş.
Kutupayısı Kutup Ayısı Firması Teslim Edilmeyen Sipariş.

15 Şubat 2025 18:06
Stanley Termos Siparişimde Gecikme Ve İletişim Sorunları
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 14:19