Emel sonuçtan memnun değil

LC Waikiki'de Hatalı Değişim Fişi ve Müşteri Memnuniyetsizliği

LC Waikiki'de Hatalı Değişim Fişi ve Müşteri Memnuniyetsizliği
05 Ekim 2024 18:25

05.10.2024 tarihinde Ankara 365 AVM'deki LC Waikiki'de saat 17.12'de kasa 3 ve kasiyer 304070 numaralı H***** N** Hanım'a zahmet verdik. 4 tane ürün aldım. 2 tanesinin hediye olacağını ve değişim fişi olması gerektiğini söyledim. Elime alışveriş fişi ve 4 ürün için de değişim fişi tutuşturdu. Bana sözlü olarak çoraplarda değişim olmadığını da söyledi. O zaman niye değişim fişi basıyorsun? Aldığım kulaklığa bas ver. Geri dönüp bu değişim fişlerinden hangisi kulaklığa ait diye yan taraftaki kıza sordum. O da kendinden çok emin olamadı. Bu nasıl iştir anlamadım. Müşteriyi memnun bırakmak nerede? Bu tür insanları kasada çalıştırmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Aşırı sinirli mağazadan ayrıldım. Benim için LC Waikiki bitmiştir. 10 yıldır kızımın alışverişini LC Waikiki'den yapıyordum, artık yapmama kararı aldım. Akşama kadar çalışmaktan sıkıldı herhalde kasiyeriniz. İnsanlara tahammülü kalmamış.

05 Ekim 2024 18:29 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi almak için aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

LCW Gebze Center Çalışan Sorunu

11 Haziran 2024 11:51
Tayfun sonuçtan memnun değil

26 Ekim 2024 19:29

10 Ocak 2024 19:21
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2025 10:44

Aymerkez LCW Kasiyerden Şikayetçiyim