LCW Çalışan Problemi Çalıntı

06 Eylül 2024 12:25

Ben depremzedeyim ve benimle dalga geçildi. Olayı anlatıyorum. Ben annemle birlikte mağazaya girdim, depremzede olduğumuz için bize bazı hediye kartları verildi. Bazı kartlarımızda para yoktu. Bir adam gelip dedi ki: 'Ben zenginim, 1500 TL'lik hediye kartı alacağım, siz depremzedesiniz bana ne.' Biz de tamam, siz ödeme yapın dedik. Sonra başka bir mağazaya gittik. Yağmur ve fırtına koptu, biz elimize baktık, şemsiyemiz yok. 'Bir şey olmaz,' dedik. Sonra LCW'ye indiğimizde şemsiyemiz yok dedik. Oradaki N*** B. adlı çalışan bize 'Bana ne,' dedi. Ben 'Müşteri haklarım var,' dediğimde ise bana güldü. N*** B. adlı çalışanın uyarı almasını arz ediyorum.

06 Eylül 2024 12:13

Ben annemle Uşak Karun AVM de alışveriş yapıyordum bir müşteri bizi sıkıştırarak benim 1500 TL lik ödemem var dedi önümüze geçti bize bağırdı tamam müşteriye siz bir şey yapamazsınız sonra biz başka bir mağazaya geçtik sonra fırtına koptu bir baktık şemsiyemiz yok LCW ye geri indik şemsiyeniz burda yok dediler müşteri hakları dediğimde bana neşe b. Adlı Uşak Karun AVM de bana güldü dalga geçti neşe b. Adlı kişiye bir uyarı ya da bir ihtar edilmesini arz ediyorum

06 Eylül 2024 14:03 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında detaylı bilgi almak için aydınlatma metnimizi inceleyebilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

LCW Mağaza Çalışanının Saygısız Tavırları Ve Şiddet İddiası

03 Şubat 22:33
Nesrin sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2024 21:48
"Teşekkürler LCW"
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 00:22

Etimesgut Kaşmir LC Waikiki Unutamayacağım Kötü Bir Gün Yaşattı