Lütfü sonuçtan memnun

LCW Kusurlu Ürün İadesinde Yaşanan Zorluklar

LCW Kusurlu Ürün İadesinde Yaşanan Zorluklar
12 Aralık 2024 14:49
Lütfü'nün Teşekkür Mesajı
“Çözüm bu kadar dolaşık ve yorucu olmamalıydı. Teşekkürler...”

LCW internet mağazasından (sipariş no2407221500869) den yaz sonunda, kış için aldığım polar yeleği kış sezonu başında giymek için çıkardım. Üzerindeki beden bandını çıkardım. Denemek için giydim, fermuarı zor kapanıyordu. Ayrıca beden bandının yeri kabarık olarak, hatalı bir şekilde duruyordu. Etiket bandı kumaşı kabartmıştı, düzelmiyordu, çirkin bir görüntü oluşturuyordu.

İade işlemi oluşturup 120 günlük süre içinde kargo ile iadeye gönderdim, fakat kabul etmeyip geri yollamışlar. WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Tekrar incelenmek üzere mağaza şubelerimize başvurabilirsiniz diye cevap verdiler. Bunun üzerine yaşadığım ilçede LCW mağazası bulunmadığından Çorum AHL mağazası sorumlusu b** beye bir sürü açıklama yaparak teslim edebildim.

B** bey ilk incelemede iade ettilerse tekrar, yine size iade ederler dedi. Ürünü teslim aldığınıza dair ve ne gerekçe yazdınız, bir belge vermesini istedim. Belge veremediklerini söyleyip, yazarkasa fişinden küçük bir parça kağıt koparıp üzerine 13372 yazıp verdi. Bu kusurlu ürünü iade almalarını bekliyorum.

12 Aralık 2024 14:51 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

13 Aralık 2024 10:17

LCW tarafından aradılar, sonuç ile ilgili bilgi vermelerini bekliyorum. Umarım olumlu sonuçlanır

30 Aralık 2024 10:42

Ürünü tamir ettiklerini belirttiler. Ben de ayıplı mal iade istiyorum, tamirat istemiyorum dedim. Ürünü almazsanız imha edeceğiz dediler, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

13 Ocak 16:21

Ürünü iade almamaları üzerine Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, 4-5 gün sonra LCW den arayıp para iadesi yapacaklarını söylediler ve iade ettiler. Sorunu uzun bir süreçten sonra çözdüler.

13 Ocak 16:22

Çözüm bu kadar dolaşık ve yorucu olmamalıydı. Teşekkürler...

Oktay sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 22:34
LCW Online Siparişimde Eksik Ve Yanlış Ürünler, İade Sorunu
LCW Online Siparişimde Eksik Ve Yanlış Ürünler, İade Sorunu
lcw-online-siparisimde-eksik-ve-yanlis-urunler-iade-sorunu-3.pdf

Şebnem
14 Eylül 2023 09:17
LCW İade Sürecinde Yaşanan Sorun
Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 11:59

19 Eylül 2023 08:33