Amazon'dan Sahte Loreal Revitalif Filler Göz Serumu.

31 Temmuz 2024 06:29

Amazon Türkiye'den aldığım Loreal Paris revitalift filler eye serum un karekod ve barkodu sahte çıktı tarattığımda alakasız bir yerlere yönlendiriyor. Ayrıca ürün jelatinsiz ve koruma bantsız ve de eksilmiş şekilde geldi. Amazon güvenilir diye İtimat ettik hayal kırıklığı yaşadık. Ürünü cildime sürmeye korkuyorum. Sağlık bu kadar ucuz olmamalı. Verdiğim parayı helal etmiyorum. Yorum yapmak istiyorum. Alışveriş sonrası ona da izin vermiyor site. Uyarıyorum asla Amazon'dan cilt bakımı ve kişisel bakım ürünleri satın alıp kullanma. Yetkili mağazaya giderek bizzat yerinde barkod ya da karekod okutarak emin olarak alın.

31 Temmuz 2024 06:25

Amazon Türkiye'den aldığım Loreal Paris revitalift filler eye serum un karekod ve barkodu sahte çıktı tarattığımda alakasız bir yerlere yönlendiriyor. Ayrıca ürün jelatinsiz ve koruma bantsız ve de eksilmiş şekilde geldi. Amazon güvenilir diye İtimat ettik hayal kırıklığı yaşadık. Ürünü cildime sürmeye korkuyorum. Sağlık bu kadar ucuz olmamalı. Verdiğim parayı helal etmiyorum. Yorum yapmak istiyorum alışveriş sonrası ona da izin vermiyor site. Uyarıyorum asla Amazon'dan cilt bakımı ve kişisel bakım ürünleri satın alıp kullanma. Yetkili mağazaya giderek bizzat yerinde barkod ya da karekod okutarak emin olarak alın. Ayrıca Loreal gibi global bir marka nasıl bu kadar sahteliğe açık ve denetimsiz olur anlamıyorum.

Ek

Gökdeniz
25 Mart 2024 17:33

Loreal Göz Serumu Göz Çevresinde Rahatsızlık Yaratıyor

28 Şubat 2025 10:39
Loreal Göz Serumu Göz Çevresinde Rahatsızlık Yaratıyor

30 Eylül 2023 20:37

Loreal Paris Göz Altı Serumu Hayal Kırıklığı!

23 Şubat 2025 01:04

Göz Altı Serumunda Tortu Ve Renk Değişimi Sorunu