Ahunur sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 11:48

Media Markt'tan 2021 yılında Dyson v 11 şarjlı süpürge aldım. O dönem bana kırk takla atarak süpürgenin 5 te 1 fiyatı kadar Tutan uzatılmış garanti ve sigorta paketini sattılar. Müşteri tarafından kırma vs olsa bile değişim yaptıklarını hiçbir sorun çıkarmadıklarını söylediler. Hiçbir şey yapılmasa dahi batarya değişimi yaptırıp süpürgenin ömrünü uzatabileceğim söylendi. Bütün bu vaatlere istinaden 5 Eylül 2024 tarihinde batarya değişimi ve süpürme işlemi sırasında duran süpürge başlığının değişimi için ürünümü mağazaya teslim ettim. Yasal sürenin bittiği 25 gün sonra müşteri hizmetleri tarafından aranıp ürünün yedek parça beklenmesinden kaynaklı hala onarımının yapılamadığını beklemek istemezsem ürünü alabileceğim söylendi. Bende bekleyeceğimi söyledim. Bana 2. Bir onarım numarası verilerek süreç yeniden başladı. Bir ay bitti hala ürünüm yedek parça bekliyor olarak görülüyor. Dyson gibi bir marka parçayı bu kadar geç mi gönderiyor. Hiç sanmam. Bu tamamen bekleterek hizmetten caydırma politikası. Eğer öyle değilse sorunumu en kısa zamanda çözümlenip dönüş yapılır. 30 günü aşan onarım sürecindeki süpürgem için tüketici haklarının bana verdiği diğer haklarımı kullanma veya en kısa sürede süpürgenin onarılarak tarafıma teslim edilmesi hususunda gereğini rica ediyorum.

04 Ekim 2024 11:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Ahunur Ş. “Media Markt'tan Alınan Dyson Süpürge İçin Uzun Süren Onarım Süreci ve Müşteri Memnuniyetsizliği” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

05 Ekim 2024 17:15

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Ekstra Garantiye Rağmen Batarya Sorunum Çözülmedi

18 Ağustos 03:47
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Hakkım Ve Garantim Olmasına Rağmen 2 Aydır Mağdurum!

30 Mayıs 12:34
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
15 Şubat 16:17
Yanıltıcı Garanti Politikası Ve Çözüm Üretilmeyen Batarya Sorunu
Yanıltıcı Garanti Politikası Ve Çözüm Üretilmeyen Batarya Sorunu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Uzatılmış Garantiyle Verilen Batarya Değişim Sözü Yerine Getirilmiyor

03 Haziran 15:50
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
20 Şubat 11:38