Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ürün Ve İade Sorunu

Bahadır
20 Kasım 2024 16:43

Sbarro Pizza, Tarsus (82 Evler Mah.) 01.11.2024 - 19:20'de 1 ürün için 265,00 TL sipariş verdim. Pizzanın yanında ekstra 45 TL ücret ödeyerek büyük boy patates siparişi verdim, defalarca iletmeme rağmen eksik gelen ürünün peşin aldıkları ücretini iade etmediler. Güya TAB Gıda ile anlaşmaları gereği böyleymiş, iyi de bundan tüketiciye ne, ben paramı peşin ödedim. Bana 40 TL kupon tanımlamışlar, hem 5 TL eksik hem de aynı restorandan 250 lira alışveriş yaparsam kullanılabilirmişim, şartlı kupon yani. Farz edin ki ben artık hizmetlerinizden memnun değilim ve bir daha Migros Yemek'ten sipariş vermeyeceğim, tam olarak düşündüğüm bu zaten. Bu durumda benim paramı farklı yollarla almış olmuyor musunuz? Ayrıca bu bir suç duyurusudur. Almadığım hizmetin parasını iade etmek zorundasınız. Elimde ekran görüntüleri ile temsilcilerinizle yazışmalarım var, bu siparişin alışveriş fişini de sisteme yüklememişsiniz, ayrıca maille Maliye Bakanlığı'na da bildireceğim, neticede benim kart ekstrem mevcut.

20 Kasım 2024 16:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Online kanallarımız ile ilgili iletileriniz için Migros uygulamamızın canlı destek alanından destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş.

Bahadır
21 Kasım 2024 14:09

Size bahsettiğiniz yerlerden niçin ben ulaşıyorum zaten canlı destek diye koyduğunuz insanlarla yeteri kadar muhatap oldum

Saffet
16 Kasım 2024 18:17
Migros Siparişim Buz Gibi Geldi Ve İade Kabusu Yaşadım

14 Kasım 2024 11:33

İpek
07 Nisan 22:45

Servet
06 Mart 13:48
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 17:19
Migros Sanal Market Vurdumduymazlığı!
Migros Sanal Market Vurdumduymazlığı!
Migros Kategorileri