Migros Hemen'de Yanlış Ürün Ve Yavaş Hizmet Sorunu

Migros Hemen'de Yanlış Ürün Ve Yavaş Hizmet Sorunu
Selim
26 Kasım 2024 17:29

Migros Hemen'den karışık biber ve domates salçası sipariş ettim. Siparişim çabuk bir şekilde saat 12:10 civarında geldi ancak karışık salça yerine sade domates salçası gelmişti. Uygulama üzerinden yazarak değişim talep ettim. 1 saat geçtikten sonra ürün gelmeyince Müşteri Hizmetleri ile telefonda bizzat görüşerek durumu bildirdim ve aciliyeti mağazaya bildireceklerini söylediler. Saat 14:24'te beni aradı ve tekrar şikayetimi sordu ve onlara da anlattım. Acil olarak arkadaşları ile salçayı göndereceklerini bildirdiler. Saat 16:35'te ürün hala gelmemişti ve tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Mağaza ile görüştüler ve bana mağazanın yoğunluk gibi bir mazeret belirttiğini söylediler. Migros Hemen yani adı üstünde Hemen'den sipariş vermişim ve yanlış getirdikleri ürünü yaklaşık 5 saattir değiştirmedikleri halde hala yoğunluk gibi bir mazeret bildirmeye çekinmediler. Saatlerce müşteri evde bir salça değişimi için bekletilir mi, Migros kendisine bunu yakıştırıyor mu? Yanlış gönderilen salçanın görseli de EK'tedir.

26 Kasım 2024 17:31 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Online kanallarımız ile ilgili iletileriniz için Migros uygulamamızın canlı destek alanından destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş.

Simay
19 Haziran 2024 16:09