Millenicom Aboneliğinde Sürekli Kesintiler Ve Yanıltıcı Faturalandırma Sorunu

16 Aralık 2024 18:54

Yaklaşık üç yıldır iki farklı adreste Millenicom aboneliğim var. Özellikle son bir ayda Çerkezköy'deki internette çok fazla kopma yaşıyorum. Toplamda 8 gün internet kullanamadım. Üstüne, en son internet gittiğinde evden müdahale yapmamalarına rağmen evden müdahale yapılmış gibi 500 TL hizmet bedelini fatura ettiler. İptal etmek istediğimde müşteri hizmetlerini aradım ve hizmet faturasını iptal edeceklerini söylemelerine rağmen ve uygulamada itiraz etmeme rağmen düzeltme yapılmadı. Dört gündür yine internet yok ve bu şirketin teknik destek alabileceğiniz bir numarası bile yok.

21 Aralık 2024 12:24

İnternet bağlantınızdaki arıza durumu, bina içi veya dişi tesisatınıza yapılan müdahaleler sonucunda çözümlenmiştir. Bu çözüm surecindeki müdahaleler sonucunda oluşan 549,00 TL tutarındaki ücret bir sonraki faturanıza yansıtılacaktır. Bilginize sunarız. B002

Geçen ayda bu ayda internet teknik destek hizmet bedeli diye 549 TL faturaya yansıttınız. Ne geçen ay ne bu ay kimse benim evime veya binama gelmedi varsa kanıtınız atın görelim böyle saçma sapan bir hizmet olamaz en yakın zamanda iptal edeceğim.

Abdullah
01 Mart 2024 16:26