Millenicom Abonelik Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve Hayal Kırıklığı

02 Kasım 2024 13:38

30.10.2024 tarihinde Millenicom üyeliği için başvuru yaptım. Müşteri temsilcisi bana 1.11.2024 tarihine kadar internetimin aktif olacağını söyledi. Bunun üzerine üyelik işlemlerimi başlattım. Hızlıca evrak kayıt ve e devlet üzerinden onay işlemlerini başlattım. SMS ile abonelik sürecini takip edebileceğimiz bir link yolladılar. Link üzerinden işlemleri ve ilerleyişi takip ediyorum. 02.11.2024 tarihi olmasına rağmen hâlâ "başvuru süreci 'nde kalmış durumdayız. Abonelik işlemleri ilerlemiyor. Yıl olmuş 2024 ve biz hâlâ aktivasyonu bekliyoruz. İnanılır gibi değil. İnternetin bağlanması bu kadar uzun sürer mi? Ki daha önceki operatörde 1-2 günde internetin sorunsuz bir şekilde bağlandı. Millenicom'un WhatsApp hattından şikayetimi dile getirdiğimde;sanki kepçeyle yolları kazıp, fiber kablo döşüyormuş gibi işleminiz devam ediyor diye cevap veriyorlar. Anladım ki Millenicom pişmanlıkmış.

03 Kasım 2024 11:39

Dün saat 15.10 da Millenicom dan arandım."tarifeme tanımlanan 50 TL nin yansıtılması sırasında bir aksaklık yaşanması nedeniyle abonelik işlemleri ilerlememiş". Bir söz vardır."Deveye sormuş neren eğri "diye. O da demiş ki"nerem doğru ". Aynen bu şekilde bir süreç var. İlk görüşmede her şey harika. Toz pembe bir tablo. İçine girdiğin anda saçmalıklar başlıyor. Bu indirim için bugüne kadar 2 ya da 3 müşteri temsilcisi ile görüşme yaptım. Sorun ancak çözüldü. İlk gün sorun varsa nasıl oluyor da fark edilemiyor? Nasıl bir hizmet kaliteniz var? Hadi ilk günü es geçtik. İkinci gün nasıl sorun fark edilemedi? Bu abonenin işlemleri neden ilerlemiyor diye ilgili departmanda bir kişinin bile dikkatini çekmemiş mı? Ki bu süreçte WhatsApp'dan da sürekli aktivasyon işlemi için yazıyorum. Cevap olarak da "ilgili departmana ilettik"diye cevap veriliyor. Bu kısır döngü ben Şikayetvar'a yazana kadar devam etti. Dun abonelik işlemleri ilerledi. Aradan 4 gün geçti. Güya bugün internet aktif olacak. Saat 11.36 hala internet yok. Bakalım kara tren hızında ilerleyen süreç ne zaman bitecek. 2024 yılında devlet kurumlarında bile işlemler bu kadar yavaş ve sürüncemede kalmıyorken, özel sektörde, haberleşme ve iletişim alanında hizmet veren bir firmanın bir internet aktivasyonunu yapamaması

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2023 12:42

İbrahim
15 Şubat 2024 16:55
Enescan sonuçtan hiç memnun değil

Enescan
13 Temmuz 2023 17:07
Cahide sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 09:56

18 Temmuz 2024 17:53