Mindguru Üyelik Ücreti Sorunu Ve İptal Talebi

Bircan
08 Temmuz 2024 12:26

Mindguru'dan bir aylık üyelik almıştım. Ancak bir ay hariç, Haziran ayında iki kere daha üyelik ücreti kesildi. Defalarca mail atmak bir işe yaramıyor, çünkü botla karşılaşıyorsunuz. Abonelik iptali sitelerinden yapmak imkansız. Hesap kaydımı da sildim, fakat bir ay yerine 3 ay ödeme aldılar. Ödemelerimin iptalini istiyorum. Üyeliğimi de sildiğim için şimdi mail adresim yok diye cevap alıyorum.

08 Temmuz 2024 16:38 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Aboneliğinizi iptal etmek yerine hesabınızı silmiş olabilirsiniz. Sizden ricam, https://support. Mindguru. Life/hc/TR/requests/new link üzerinden tıklayarak yaşanan durumu özetlemeniz. Ve sizlerden ricamız şikayet var linkinizi de bizlere iletmeniz olacak. Sürecin hızlı sonuçlanması için tüm detayların paylaşılması önemli. İletişim bilgilerinizi bu siteden görüntüleyemediğimiz için sizinle iletişime çok üzgün olarak geçemiyoruz. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan bir firma olarak, siz değerli müşterilerimizden gelen tüm talepleri, büyük bir hassasiyetle değerlendirdiğimizden şüpheniz olmasın. Güzel günler dileriz. Sevgi ve saygılarımızla

Bircan
09 Temmuz 2024 11:33

Tekrar talep oluşturdum. Olumlu dönüşlerinizi bekliyorum. Umarım bu kez hallolur

08 Ağustos 2024 14:45

22 Ekim 2024 09:17