Nuri sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2024 02:28
Nuri'nin Teşekkür Mesajı
“Son müşteri temsilcisi gayet sağlıklı açıklamalar yaptı memnun oldum. Teşekkürler...”

Yaklaşık 1 ay önce oynadığım sanal bahis oyununda 2 sefer aynı kuponu yaptım. Sonuç kazanmasına rağmen birinin parası yatırıldı, diğerinin parası yatırılmadı. 'Aranacaksınız' deyip yatırılan ücreti geri vermişler. Tekrar görüşmeme rağmen 2 haftadır daha çözülmedi. Bu kadar sorumsuz bir site olamaz. Sanal bahis kısmında oynamışsınız diyorlar, bir de sanki farklı sitede oynuyormuşuz gibi muamele gördük. Madem hata olunca bu hareketi yapıyorsunuz, yatan kuponlarda da iadesini yapın. İnsanları mağdur etmeyin, aynı kupon 2 sefer arka arkaya.

28 Kasım 2024 05:00 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sizi en kısa sürede arayıp bilgi vereceğiz. Saygılarımızla.

28 Kasım 2024 09:59

Ben sizi kaç sefer aradım her seferinde inceleniyor dediniz

28 Kasım 2024 13:30

Değerli Üyemiz, 28.11.2024 tarihinde Sanal Oyun konulu talebiniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. Talebiniz ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz 7/24 bize ulaşabilir veya size tekrar ulaşmamız için bize mesaj bırakabilirsiniz. Saygılarımızla.

28 Kasım 2024 13:32

Herhangi bir aramanız yok boşuna lafı çevirmeyin

28 Kasım 2024 14:30

28 Kasım 2024 15:34

Değerli Üyemiz, 28.11.2024 tarihinde Sanal Oyun işleminiz ile ilgili görüşme gerçekleştirdik. Görüşme içerisinde paylaşmış olduğumuz bilgileri Hesabım > İletişim > Gelen Mesajlar adımlarını takip ederek ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

30 Kasım 2024 14:34

Ersin
10 Aralık 2024 16:34
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
15 Temmuz 2024 02:21

Misli.com Kazandığım Kuponu Vermiyor

Halil
22 Ağustos 2024 01:44
Misli.com Kazandığım Kuponu Vermiyor
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Coşkun
24 Şubat 2024 10:00