Emine sonuçtan çok memnun

Askerimize Ulaşmayan Kargo: MNG Iğdır Şubesi Mağduriyeti

19 Aralık 2024 10:48
Emine'nin Teşekkür Mesajı
“Emine hanıma ince düşüncesi için çok teşekkür ederim iki gündür içimi rahat bir telefon kapattım.”

MNG Kargo Iğdır şubesi Iğdır da askerimize kargo yaptık. Üç gün çıktı dağıtımda bulamadık buradan alsın iade düşmesin diye zaten Iğdır bilsek sizlere zahmet verirmiyiz hiç siz zahmet etmeyin. Arayıp Çarşı izinleri yok rica etsek tekrar telefon numarasını vereyim arayın. Kapıya çıkar. Yardımcı olunmadı. Herkes her ilde bir tanıdığı olmak zorunda mı sıradan değil asker gidiyor. Bizler çalışıyoruz. Prosedür hep var bazı işlere yardım edersiniz konum baktım MNG ile sosyal tesisler arasında araba ile 6 dakika gözüküyor yazık. Uzak yakın edemeyecekseniz çok üzücü bir durumdayım. Burası maalesef iyi cümleler kurmak isterdim. Memnuniyet yapmıştım görüşmeden sonra yazık ki boşaymış

19 Aralık 2024 11:13 (Şikayetten 25 dakika sonra)
Emine
19 Aralık 2024 11:32

Evin sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2024 12:04

MNG Kargo Iğdır Şubesi'nde Saygısız Ve Yanıltıcı Hizmet

18 Kasım 2024 18:15
Özay sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2024 16:01
"Müşteri yetkilisi Ahmet Bey oldukça kibar, çözüm odaklı ve yetkin bir beyefendi. Şikayetim üzerine hemen tarafıma ulaştı ve sorunumu ışık hızında çözdü. Kendisine çok teşekkür ediyorum. MNG Kargo'yu yaşadığım olumsuzluğa rağmen Ahmet Bey gibi işinde iyi insanlar oldukça tercih edeceğim."
MNG Kargo Iğdır Şubesi Adrese Teslim Kargoyu Getirmiyor
DHL eCommerce Türkiye Kategorileri