Ömer sonuçtan çok memnun

MNG Kargo Yanlış Tahsilat Ve Eksik İade Sorunu

01 Kasım 2024 11:44
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Genel müdürlükten Emine hanım şikayetim ile çok ilgilendi, çok yardımcı oldu sağ olsun. MNG de gelişme var. Teşekkürler”

MNG Kargo Moda şubesine 10. Ayda 2 adet kargo için ödeme yapmıştım. Daha sonra ay sonuna doğru şubeden 3 adet tahsilat makbuzu geldi ve 3 adet kargo için ödememiz olduğu söylendi, ödedik. Sonra kontrol ettiğimde 10. Ay için toplam 5 kargo ödemesi yapmışım lakin 3 adet kargo için tahsilat makbuzu vermişler. İlgili şubeyi aradım, 3 makbuzun değil 1 makbuzun ödemesini yapacaktınız, arkadaş sizden fazla almış dedi. Tamam dedim ben de. 1 kargo ücretini iade ettiler fakat diğeri için 1 makbuzunuz daha olacaktı. Mail atacağım dediler lakin 1 hafta oldu ne tahsilat makbuzu geliyor ne de ücretin iadesi. Şubede çalışan personelin muhasebe konusunda bilgileri biraz zayıf ya da işleri yoğun olduğu için işin içinden çıkamıyorlar. Lütfen bu konuda gereğini yapınız. Makbuz ise makbuz, yok ise ücreti iademizi yapınız.

01 Kasım 2024 12:00 (Şikayetten 15 dakika sonra)
Ömer
01 Kasım 2024 18:02

09 Ağustos 2023 22:08
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 12:10
MNG Kargo 2 Kez Fazladan Çekim Yapıp İade Etmediler
MNG Kargo 2 Kez Fazladan Çekim Yapıp İade Etmediler
Osman sonuçtan çok memnun

22 Nisan 10:27
Hasibe sonuçtan çok memnun

24 Şubat 10:31
"İslim hanım ve çözüm masasındaki arkadaşlar ilgileri için teşekkür ederim"

21 Kasım 2024 13:21
MNG Kargo'da Eksik Bilgi Ve Çifte Ücretlendirme Sorunu