Serra sonuçtan hiç memnun değil

Konak Kremi Alerjik Reaksiyon Yarattı

Konak Kremi Alerjik Reaksiyon Yarattı
03 Aralık 2024 00:43

Farklı ürünlerinizde herhangi bir problem yaşamadığım için hem doktor hem de eczane tavsiyesiyle aldığım Konak kremini test etmeden direkt olarak uygulama gafletinde bulundum. Tekrar belirtiyorum diğer ürünlerinize güvenerek bu hatayı yaptım fakat 5 dakika geçti. Geçmedi çocuğumun saç derisinde inanılmaz şekilde alerjik reaksiyon gösterdi. Hemen yıkamamıza rağmen kızarıklık geçmedi. Hala çok şaşkınım içeriğinde her ne varsa serinin diğer ürünleri yani şampuan nemlendirici vs ile kesinlikle alakası yok çünkü hiçbirinde böyle bir reaksiyon ile karşılaşmadık. Test etmeden kullanılmamalı

09 Aralık 2024 15:48 (Şikayetten 6 gün sonra)

Şikayetiniz ile ilgili olarak, en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Bu geri bildirimler bizim için değerlidir. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Expanscience Laboratuvarları Türkiye

11 Ocak 2025 00:41

Hiçbir şekilde iletişime geçilmedi markanın bu tarz şikayetler umurumda bile değil

Emine sonuçtan çok memnun

Bebek Cildinde Kızarıklık Ve Kaşıntı Yapan Ürünler

Emine
19 Kasım 2024 12:06
"Merve hanıma teşekkürler. Telafi ürün yollayacaklarını iletti. Süreci çok güzel yönetti. Markaya ilgisi ve alakası için teşekkür ederim umarım böyle bir şey bir daha yasanmaz."

Büşra
06 Ocak 2025 01:06
Bebeğimin Cildine Zarar Veren Ürünler
Isilay sonuçtan hiç memnun değil

Isilay
19 Ekim 2024 21:55
Bebekte Alerji Yapan Mustela Stelatopia Krem
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Atopik Ciltler İçin Olan Krem Bebeğimde Alerjik Reaksiyona Sebep Oldu

İlknur