Necati
25 Ocak 2024 17:53

Nesine üzerinden bir kupon yaptım. Kupon 24.01.2024 gece saatlerinde hepsi tuttu. Ama şu an 25.01.2024 tarihinde saat 17:30 ve hala paramı yatırmadılar. Paraya ihtiyacım var acil ve paramı alamıyorum. Kazandığım Paramı lütfen hızlı bir şekilde verin yoksa CİMER'e mesaj atacağım.

26 Ocak 2024 09:15 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

26 Ocak 2024 11:36

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Hasan

12 Aralık 2024 01:43
"Teşekkürler"
Kazancım Eksik Yatırıldı, Mağdurum
Kazancım Eksik Yatırıldı, Mağdurum
Onur sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2024 16:08

Muhammet