Papara Hesaba Yansımayan Para

Evren
22 Ağustos 2024 22:11

Ben Carrefour SA üzerinden Papara hesabıma 08/22/2024 saat 13:35'te 1145 Türk lirası yatırma işlemi gerçekleştirdim fakat vermiş olduğum bilgiler doğru olduğu halde tutar, saat gece 11 olduğu halde hesabıma geçiş yapmadı. Çağrı merkezi sürekli 'sizin aciliyetinizi not olarak ekledim, mail üzerinden dönüş bekleyin' dedi. Telefon faturamın son günü ve hattım kapanacak, faturama ek bir de 269 TL hat açtırma parası vereceğim. Beni çok mağdur bir durumda bıraktınız. Papara, gözümdeki kaliteli ve güvenilir imajınız bu olayla bitmiştir. En hızlı şekilde dönüş yapılmazsa bu mağduriyetim hakkında Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Gerçekten hiç böyle bir şey yaşamadım.

22 Ağustos 2024 22:29 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Papara Hesabımdan Açıklamasız ve Yüksek Tutar Kesintisi Hakkında Mağduriyet

Selda
22 Ekim 2025 01:05
papara-hesabimdan-aciklamasiz-ve-yuksek-tutar-kesintisi-hakkinda-magduriyet-2.jpg
papara-hesabimdan-aciklamasiz-ve-yuksek-tutar-kesintisi-hakkinda-magduriyet-1.jpg

31 Mayıs 2025 23:38
Şölen sonuçtan çok memnun

Şölen
17 Eylül 2025 15:48
"Teşekkür ederim"

Caner
12 Mayıs 2025 10:21
Papara'da Kredi Kartı İle Yatırılan Paranın Hesaba Geçmemesi ve Yetersiz Müşteri Desteği

Papara Kategorileri