İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Passolig Bilet Transfer Sorunu

Passolig Bilet Transfer Sorunu
28 Nisan 2024 10:58

Göztepe - Gençlerbirliği maçı için 25 Nisan Perşembe günü satışa çıkarılan bilet için kendi hesabımdan giriş yaptım, koltuğumu seçtim ancak sistem T.C. numarama kayıtlı başka bir bilet olduğu hatasını vererek (olmamasına rağmen) bileti kendi T.C. numarama tanımlayamadı. Seçtiğim koltuk boşa gitmemesi için babamın T.C. numarasına bileti tanımladım. Dün bileti kendi T.C. numarama transfer etmek istediğimde 'aynı kişinin aynı etkinlikte birden fazla bileti olamaz' hatasını alıp, bileti kendi hesabıma transfer edemedim. Ancak kendi T.C. numarama tanımlı hiçbir bilet yok. 28 Nisan (bugün) saat 16:00'da şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz maça bu sebeple giremeyeceğim. Passolig müşteri hizmetlerine durumu defalarca ilettim, çözüm merkezine kayıt açtım, fakat hiç kimse dönüş yapmıyor. Mağduriyetim çok büyük; babam 70 yaşında ve maça gelemeyecek. Üzerime tanımlı bilet olmamasına rağmen sistemsel bir hata yüzünden bileti transfer edemiyorum. Lütfen, acil desteğinizi rica ediyorum. Müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.

28 Nisan 2024 15:03 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Evlilik Yıldönümünde Göztepe Maçına Bilet Alamama Sorunu

18 Eylül 2025 19:06
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 15:13

09 Mart 2024 11:54