Fatmanur sonuçtan çok memnun

Fatmanur
01 Mayıs 2024 16:53
Fatmanur'un Teşekkür Mesajı
“Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim problemim çözüldü aktarılabilir bakiyem kullanabiliyorum artık çok teşekkürler iyi çalışmalar dilerim :)”

Karta aktarılabilir limitimi Paycell kartıma aktaramıyorum. 'Turkcell mobil ödeme ile işleminiz gerçekleştirilemiyor' şeklinde bir uyarı alıyorum ve Turkcell Mobil Ödemem açık. İnternetten yapacağım alışverişi bir türlü gerçekleştiremiyorum. Google Play, Netflix gibi uygulamalarda ödemelerim geçerli olmasına rağmen bakiyemi Paycell kartıma aktaramıyorum. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz, lütfen?

01 Mayıs 2024 16:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)

01 Mayıs 2024 17:35

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunun çözüm süreci devam etmektedir. Talebiniz sonuçlandığı zaman size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Paycell

Fatmanur
02 Mayıs 2024 14:34