Paypay Hesap Blokesi Ve İletişim Sorunları

Paypay Hesap Blokesi Ve İletişim Sorunları
28 Ekim 2024 14:08

Paypay şirketi adı altında Mefete cüzdan olan bir finans uygulaması. 12 gün önce hesabıma bloke koydular. Benden istenen bilgileri doğru şekilde atmama rağmen içeride olan 29.997,87 kuruş bakiyeme el koymuş bulundular. 12 gün aşırı sürer, her gün aramama rağmen kurumsal bloke diye kandırıyorlar. Hiçbir mailime geri dönüş sağlanmadı.

29 Ekim 2024 17:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar, İlettiğiniz mesaj ile ilgili olarak sizleri aradık ve gerekli bilgilendirmeyi tarafınıza yaptık. Tekrar bir sorunla karşılaştığınız takdirde bizlere sosyal medya hesaplarımızdan da ulaşabilirsiniz. Memnuniyetiniz PAYPAY için büyük önem taşımaktadır. Saygılarımızla PAYPAY DESTEK EKİBİ

29 Ekim 2024 18:49

2 hafta aşkın süredir bakiyemi içeride haphis etmeniz mi gerekiyor hala içeride bakiyen mükkemelsiniz cidden utanmadan cevap veriyorsunuz

Mihriban

Merhaba sorununuz çözüldü mü Mefete geri ödedimi parayı bende aynı tarihlerde yatırdım dönüş yok bilgi verirseniz sevinirim

Mihriban

Hiçbir muhatap bulamamak can sıkıcı müşteri hizmetleri hep aynı şeyi söylüyor iletişim sadece mail olarak yapılıyor dilerim sizinde benimde en kısa zamanda çözülür

45 günü geçti yaklaşık 30k bakiyem içeride hala paypay bloke hala kaldırmadı

Paypay (Mefete) Bakiyem Yok Oldu

Murat
08 Mayıs 2024 11:14
İdris sonucu yetersiz buldu

İdris
09 Mayıs 2024 08:08
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
20 Ocak 2025 15:21