Paypay (Mefete) Bakiyem Yok Oldu

Murat
08 Mayıs 2024 11:14

Paypay (Mefete) Cüzdanımda 1270 TL bakiye vardı. 7 Mayıs Gecesi Yapılan Güncelleme Sonrası Uygulama El Değiştirdi. Paybull oldu. Hesaptaki bakiye yok oldu. Hesap Numarası Uygulama her şey Değişti. Müşteri Hizmetlerine saatlerce beklediğim halde bağlanmıyor. Maillere dönüş yok. Bakiyemin geri getirilmesini ya da banka hesabıma giderilmesini istiyorum. Aksi halde Cumhuriyet Başsavcılığına Başvuracağım. Aynı şekilde mağdur edilen birçok kişi var

08 Mayıs 2024 12:46

Paypay eski adı Mefete yeni adı paybull milleti mağdur etti. Parasını kaptıran herkes acil CİMER'e ve savcılığa başvursun. Buradan herkese aynı kopyala yapıştır cevap vererek milleti oyalıyorlar. Acil daha kaçmadılarsa yetkileri haberdar edin. Savcılığa CİMER'e veya karakola başvurun.

profile profile profile
08 Mayıs 2024 11:39 (Şikayetten 25 dakika sonra)
Murat
08 Mayıs 2024 11:43

Herkese otomatik mesaj atıyorsunuz. Kimseye dönüş falan yaptığınız yok

Yorumlar (12)

Benim geçmedi 24 saat geçmedi hesabıma bazı kişilerin geçmiş galiba

Kadir

Benim para geldi arkadaşlar sizinkilerde gelir merak etmeyin geç oldu ama aktarım yapmışlar

Mihriban

Merhaba pay paya parayı ne kadar süre içinde geri ödeme yaptı size acaba maalesef haberim yoktu firma değiştiğinden 20 gün oldu bana hala dönüş yapılmadı bilgi verirseniz sevinirim iyi günler

Mesut

Nasıl oldu benim gelmedi halen.

Kadir

Sonuca varan olursa bilgilendirebilirse kimse açmıyor Mefete arıyorum 3000 TL yatırdım ortada yok sonuç alırsam yazarım bende

Mihriban

Merhaba pay pay dan sonuç alabildiniz mi bende 29 gün oldu haberim yoktu firma değişmiş henüz dönüş yapan yok

Furkan

Dün akşam bende 3500 TL attım hesaba hala geçmedi hesaba büyük ihtimalle dolan diril ma var ortada aradım bin kere bir kere açtılar düzelecek dediler başka hiçbir şey yok

Alican

Bende aynı şekil gelişme yok

Serkan
Şikayeti Çözüldü

Benimde 15.000 gitti. Ama bir gelişme var arkadaşlar müşteri hizmetleri 0850 241 11 75 numaralı olan numara t. C. Veya üye numarası istemeye başladı. Belki akşama kadar güncellemeler biter. Duyduğum kadarı ile el değiştirdiği için böyle olurmuş. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum.

Kadir

Var mı başkan sonuç bir şey

Leyla

Bir sonuç alan oldumuuuuu

Yusuf

Aynı durum bende de oldu bende bir sonuç alamadım

İsmail
08 Mayıs 2024 13:06