İade Sürecinde Pazarama Ve Satıcıdan İlgisizlik

15 Kasım 2024 13:40

Merhaba
Pazarama üzerinden 2 Kasım 2024 tarihinde verdiğim sipariş satıcı firmanın ürünü 1 hafta içinde kargoya vermemesi sebebi ile iptal ve iade sürecini başlattım.
9 Kasım 2024 tarihinde iade talebimin alındığını ve sürecin 1 -3 gün içinde tamamlanacağını hem yazılı hem de telefonda tarafıma bildirdiler.
Gelinen noktada herhangi bir iade süreci başlatılmadığını 10 defa aramadan sonra tekrar tekrar öğrenmiş bulunmaktayım.
Satıcının tutumu zaten evlere şenlik. Ama Pazarama platformu o kadar vurdur duymaz ki insanı çileden çıkartmada birebir.
Acil olarak kartıma iade edilmesi gereken 2150 TL ve 200 TL maxi puanın iadesinin yapılmasını rica ederim.

15 Kasım 2024 14:09 (Şikayetten 29 dakika sonra)
16 Kasım 2024 23:22

Halen bir işlem geri dönüş yok. Sahte ürün satan bu firmalara aracılık edip daha sonra bloke ettiğiniz parayı değerlendirin. Binlerce satıcıdan alınan bedeli 10 gün geç ödeyip günlük gecelik faize koyarak para kazanıyorsunuz herhalde. Kart kredi kart. Anında iade yapılır. İnsanları mağdur etmekten başka bir işleviniz yok. 10 gün olacak. Resmen paramı aldınız. Acil iade işlemini bekliyorum. Standart kopyala yapıştır maili ile müşteri memnuniyeti olmaz.

İlker sonuçtan memnun

İlker
22 Kasım 2024 12:56
Recep sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 11:00
Hacı sonuçtan çok memnun

24 Aralık 2024 18:14
"Ben şikayetvar.com a teşekkür ediyorum. Siz olmasaydınız firmalar sorunlarımızı çözmede bu kadar hızlı davranmazlardı."

Daniel
04 Nisan 2025 21:51