Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 14:21

Pazarama üzerinden ebebek satıcılı ürünlerden satın alma gerçekleştirdim. İlk siparişim 11 Ekim tarihinde gerçekleşti. Ürün, Hepsijet tarafından kargoda hasar gördüğü gerekçesiyle doğrudan iade yapılmış. İade ile ilgili Hepsijet bilgi vermedi.

İade süreci için defalarca Pazarama, ebebek ve Hepsijet ile görüşmek durumunda kaldım. Hala bu siparişim ile ilgili iade eksik. Aynı paketteki diğer ürünler iade edilirken bir ürünün iadesi gerçekleşmedi.

18 Ekim'de aynı ürünlerin siparişini oluşturdum. Ancak bu ürün de kargoda hasar gördü ve bununla ilgili bir işlem yapılmıyor. Pazarama sürekli ebebek'e, ebebek de sürekli Pazarama ve Hepsijet'e yönlendiriyor.

Bu siparişi İş Bankası'nın kampanyası için girmiştim, fakat İş Bankası kampanyasından da yararlanamadım. Bu ürünlerin parasını da ekstre kesildiği için pazartesi ödeyeceğim, yani almadığım ürünlerin parasını ödeyeceğim. Hiçbir firma elini taşın altına koyup yardımcı olmuyor.

Ek'te, yapmış olduğum görüşmelerin bir kısmını gösteren ekran görüntüsü ve siparişleri de ekleyeceğim. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

28 Ekim 2024 09:38 (Şikayetten 19 saat sonra)

20 Temmuz 2025 12:14
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
01 Temmuz 2024 11:30
Said sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2025 10:13
Siparişim Nedensiz İptal Edildi, Kimse Yardımcı Olmuyor
Gamze sonuçtan çok memnun

29 Ocak 2025 20:28
"Müşteri temsilcisi Elif hanım sürecimin hızlanması için fazlasıyla uğraştı. Dün arandım Kargo şirketinden teslimat bilgisine ulaşmışlar ürün teslim edilmiş firmada incelendiğini bildirdi. Bu sabah da ücret iadem için arandım. 1-3 iş günü içerisinde ücret iademin gerçekleşeceğini bildirdiler. Teşekkürler..."
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet