Orhan sonuçtan çok memnun

Pazarama HP Victus Laptop İade Sorunu

08 Mayıs 2024 14:11
Orhan'ın Teşekkür Mesajı
“C***** Bey ile yaptığımız görüşme sonucunda kargodan kaynaklı bir irtibat kopukluğu olduğunu, iyileştirmelerin devam ettiğini ifade etti. Ürün teslim alındı ve para iadesi yapıldı. Bizi dinlediği için kendisine teşekkür ederim. Umarım aktardığımız deneyimimizin markaya katkısı olur.”

Pazarama'dan aldığım HP Victus 16 laptop 2 ay sonra ekran arızası verdi. HP Resmi destek ile görüşüp tüm yazılımsal süreçleri 1 hafta boyunca denedik. Sonra HP destek birimi, laptopun donanımsal arıza olduğuna kanaat getirerek iade edilebilir raporu ile Pazarama'yla görüşmemi söyledi. Pazarama ile irtibata geçtim, ürün raporu ve ürün ile yaşadığım problemi anlatır video gönderdim, tüm şikayetlerimle birlikte iade talebimi belirttim. Sonra ürünün gönderileceği adresi e-posta ile yazdılar, kargo fişi ile ürünü gönderdim. 3 hafta süreç de böyle geçti. Fakat gönderdiğim paket bantları dahi dokunulmamış hiç açılıp bakılmadan ret olunup geri gönderilmiş! Mağduriyetimi belirtmek üzere kaç kere yazdım ya da kaç kere aradığım ve iade raporum yokmuş gibi bir de ürüne bakmadan kapıdan ret etmiş. Bu ürünlere 30.000 TL para veriyoruz, dişimizden tırnağımızdan gidiyor, yetmezmiş gibi bir de zamanımız gidiyor. Tüm akademik çalışmalarım aksadı, bunun maliyetini kim karşılayacak? Türkiye'nin güçlü kurumunu arkasına alan Pazarama'dan bunu beklemezdim. Eline gelen müşterileri sorumsuzca iterse böyle bir firma kalmayacak. HP destek onaylı evrakım var. Hemen geri dönüş sağlanmasını, mağduriyetimin giderilmesini ve ürün iadesi rica ediyorum.

pazarama-hp-victus-laptop-iade-sorunu-1.pdf
08 Mayıs 2024 14:29 (Şikayetten 17 dakika sonra)
Orhan
Orhan
15 Mayıs 2024 14:22

Halit sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 14:48
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 18:32
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Önder
13 Mart 2024 23:08