25 Aralık 2024 17:57

Pazarama uygulamasından alınan sıfır Apple telefonum bozuk çıktı! Değişen parça kısmında pil durumunu servis olarak gösteriyordu, bunun üzerine Akasya Apple'dan randevu aldım ve telefonumu göstermeye gittim. Söz konusu telefonu alalı 1 gün olduğu için haliyle Apple çalışanları da bu olaya çok şaşırdı. Telefonda sistemsel sıkıntı olabileceğini düşünüp telefona format attılar ve yeniden başlattılar. Ancak pil durumunu halen servis olarak göstermeye devam ediyordu. Bu sorunun telefonun uzun süre olduğu yerde kapalı kalmasından kaynaklı pilin durduğu yerde bitmiş olması üzerine ve telefonun hatalı olduğu kanaatine vardılar. Bu süre zarfında Pazarama müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve benden telefonun yetkili servisinden telefonun hatalı olduğuna dair servis yazısı almamı istemişlerdi. Bu belgeyi aldım ve Pazarama'nın vermiş olduğu mail adresine mail gönderdim. Bana 3 iş günü içinde dönüş yapılacağını söylediklerinde 21.12.24 tarihiydi, bugün 25.12.24 kimse aramadı, milyon kere aradım ve durumun acil olduğunu, telefonsuz kaldığımı belirttim. Telefonun iade alınması için elimde tüm deliller varken beni daha kimse arayıp sormadı bile! Bu nasıl bir sorumsuzluktur, sıfır telefon kusurlu çıkıyor ama arkasında duran kimse yok! Acilen aranmak istiyorum! Konu ile ilgili şikayetçiyim!

26 Aralık 2024 15:32

Pazarma tarafından ürün iadem için kimse aramıyor! Pazarama uygulamasından aldığımız Apple iPhone 11 telefon bozuk çıktı, müşteri hizmetleri bize üreticisinden servis raporu almamızı iletti. Raporumuzu aldık, maili Pazaramanın bize vermiş olduğu mail adresine gönderdik bunları yaptığımızda saat 21.12.24 tarihiydi, bugün 26.12.24 halen bizi kimse aramıyor, az kaldı Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim! Alt tarafı bozuk telefonu iade alacaksınız, bu kadar olamaz ya! Müşteri hizmetlerinden ilgili arkadaşlar ancak konunun aciliyetini belirten not düşsünler, hiçbir işe yaramıyor bu notlar bilginize. Kimse bizi aramıyor kimse ilgilenmiyor!

25 Aralık 2024 18:05 (Şikayetten 8 dakika sonra)
İrem
26 Aralık 2024 11:50

Bugün 4. İş günü halen kimse aramadı arayıp soran yok. Kaçıncı günde dönüş yapmayı planlıyorsunuz? Acilen ilgili telefon numarasından aranmak istiyorum!

Gulten sonuçtan hiç memnun değil

Gulten
17 Kasım 2024 16:23
Sahte Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti
Zekeriye sonuçtan hiç memnun değil

Zekeriye
27 Mayıs 2024 21:29
Pazarama Aksaray İletişim Fatura Kesme Mesi Pazaramanın Sorumsuzluğu

09 Kasım 2023 17:18
Hürol sonuçtan memnun değil

Hürol
23 Ağustos 2024 20:17
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
09 Aralık 2024 15:19
Pazarama'dan Aldığım Telefon Kabusu!