Raşide sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 09:52

Penti internet mağazasından 7 parça ürünü aynı anda sipariş oluşturarak aldım. Sipariş kodlarım ekteki fotoğraftadır. Bu yedi üründen 1 adet siparişim Yurtiçi Kargo tarafından evime teslim edilirken 6 parça ürün teslim edilmedi. Süreçte kargo takibi yaptım ve Penti müşteri hizmetlerine WhatsApp destek hattından ve telefonlardan ulaşmaya çalıştım. Görüntüler ektedir. Penti ye mail attım fakat ona da cevap yok. Fakat telefonları açılmayan destek hattı çalışmayan Penti'ye ulaşamadım. Kargo firması ne telefonuma mesaj gönderdi ne de kargo firma tarafından arandım. Ürünlerin iadesi yapılma işlemine geçmişler adres sorunsalı nedeniyle. Nasıl olur da oturduğum sitenin karşısında bulunan kargo firması ürünlerden bir tanesini adresime ulaştırırken 6 ürün adres sorunu yaşayıp ulaştırılamaz. Hem penyeyi hem de Yurtiçi Kargo Körfezkent şubesini şikayet ediyorum. Acilen ürünlerimin gönderilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Bu şekilde mağdur edilmeye devam edilmeye devam edildiği takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

30 Kasım 2024 12:41 (Şikayetten 15 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

30 Kasım 2024 12:42
01 Aralık 2024 18:22

Maalesef ürünlerim iade edildiği ve Penti WhatsApp up ve telefon ekibine ulaşılamadığı ya da cevap verilmediği için ürünlerin iadesi gerçekleşti. İstemediğim halde. Fakat mağdur edilmiş oldum. Ekibe ulaşmış olabilseydim belki de maddi ve manevi mağduriyetim olmayacaktı. Ürünleri indirimden aldığımdaki fiyatlarına şuna alamamaktayım. Şikayetime bile 15 gün sonra cevap veren bir kurumdan bahsediyorum. Tam bir hayal kırıklığı oldu. Aynı zamanda süreçte sizlere ulaşmak için harcadığı zamana ve kaybedilen hakların karşılığını almak istiyorum. Aynı ürünleri aynı fiyattan almak istiyorum. Bu şahsımın kusuru değil.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
09 Ekim 2024 12:17

Siparişim Günlerdir Gönderilmiyor, Müşteri Hizmeti Yetersiz

Fatima
04 Ağustos 2025 11:08
siparisim-gunlerdir-gonderilmiyor-musteri-hizmeti-yetersiz-1.jpg

Esra
15 Haziran 2024 12:13
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
31 Mayıs 2024 18:01