Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ürünler Ve Bilgilendirme Eksikliği

Fatma
16 Aralık 2024 12:36

10 Aralık 2024 tarihinde 3 ürüne %50 indirim koduyla 9 ürün sipariş vermiştim. Bunlardan 3 tanesi teslim edildi 6 tanesi hazırlanıyor yazıyordu. Ama bugün baktığımda 4 ürün hazırlanıyor yazıyor diğer 2 ürünümü siparişlerimden silmişler. İptal mi oldu. İptal olduysa neye göre iptal ediliyor. Hiçbir şekilde bana bir bilgilendirme yapılmadı. Bu 2 ürünümden 1 tanesinin stoğu var gözüküyor ancak diğeri satıştan mı kaldırıldıysa bulamadım. Bir geri dönüş ya da bilgilendirme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Para iadesi istemiyorum ürünlerimin tarafıma ulaştırmasını istiyorum.

08 Ocak 2025 23:46

29 Aralık 2024 tarihinde Penti uygulamasından sipariş verdim. Ürünleri sürekli kontrol ediyorum ve hepsi stokta gözüktüğü halde hâlâ kargoya verilmedi. Geciktiğine dair herhangi bir bilgilendirme de yapılmadı. Ürünlerimin bir an önce kargoya verilmesini istiyorum.

18 Aralık 2024 18:36

10 Aralık 2024 tarihinde Penti markasından 3 ürüne %50 indirim koduyla 9 ürün sipariş vermiştim. Bunlardan 3 tanesi teslim edildi 6 tanesi hazırlanıyor yazıyordu. Bir süre sonra siparişlerime baktığımda hazırlanan ürün sayısı 4e düştü. Müşteri hizmetlerini aradım, şikayet vardan şikayet oluşturdum. Bana geri dönüş yaptılar ve 6 ürünün hazırlandığını 6 ürünün de bana teslim edileceği söylendi. Bugün geri kalan siparişlerim teslim edildi ancak 6 ürün olması gerekirken 4 ürün geldi. Diğer 2 ürünüme ne oldu bilmiyorum. Neye göre iptal ediliyor. Böyle bir şey olabilir mi ya neye göre göndermiyorsunuz ürünlerimi. Ürünlerimin iptal ya da iadesini istemiyorum. Ürünlerimin bana teslim edilmesini talep ediyorum. Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim.

16 Aralık 2024 12:39 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

16 Aralık 2024 12:43

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılarak gerekli aksiyonlar alınmıştır. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
03 Ocak 2024 20:55
Penti Ürün Teslim Etmeme
Penti Ürün Teslim Etmeme

Hande
14 Aralık 2024 14:20
Eksik Ürün Ve Yanıltıcı Teslimat Bilgisi Sorunu
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Edanur
20 Kasım 2023 10:08
Penti Ürünlerimi Stokta Olduğu Halde İptal Ettiler

Kübra
15 Kasım 2023 15:11
Şehriban sonuçtan hiç memnun değil

Şehriban
07 Aralık 2024 12:35