Peugeot Marka Araç Garantinin Mağduriyet Yaşatması

Yusuf
26 Temmuz 2024 12:27

Peugeot Partner panel Van 2020 model aracımı 03.12,2020 tarihinde aldım. 30bin 45 bin ve 60 binde uzatılmış garanti satın aldım 120000 e kadar uzatılmış kapsamlı garantim mevcut. Aracım 100360 binde iken motor arızası meydana geldi. Garantim olmasına rağmen yapılan işlemleri garanti kapsamına giremeyeceği belirtildi ve çıkacak olan faturayı ödeme mecburiyetinde bırakıldım. Araçla ilgili tamirinde eksik parçaların temini firma kaynaklı ise 60 gün sürmüştür. Arabam Migros sanal markette çalışmaktadır. Bu süreç boyunca ticari gün kaybım oluşmuştur. Garanti servisi aracın ne tamir masraflarını neden 60 günlük ticari gün kaybı parasını ödemeyi reddetmiştir. 23,07,2024 tarihinde daha önce garantiden değiştirilen bir parçanın şu an garantim devam etmesine rağmen garanti kapsamına dahil edilmemekte ve tarafıma yüksek bir fatura çıkabileceğini söylemektedirler. Bu durum hala devam etmekte yaşanan bu servis kaynaklı problemler Migros'la olan iş birlikteliğime zarar vermekte sürecin daha fazla uzaması durumunda 2025 yılı aralık ayına kadar olan sözleşmemin fesihine doğru ilerlemektedir. Böyle bir durumda yaşayacağım mağduriyet çok üstü boyutlara ulaşacaktır

peugeot-marka-arac-garantinin-magduriyet-yasatmasi-2.pdf
peugeot-marka-arac-garantinin-magduriyet-yasatmasi-1.pdf

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Parça Değişimi Ve İkame Araç Mağduriyeti

04 Haziran 00:34

Peugeot Partner Aracımın Tamiri Uzadı, Mağduriyetim Ve Maddi Kaybım Arttı

09 Eylül 15:35
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
15 Nisan 2024 16:38

Parça Beklerken İş Kaybı Ve İkame Araç Mağduriyeti

31 Ekim 12:38
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Partner Van Motor Arızasıyla Mücadele

Hüseyin