Ramazan
22 Eylül 2024 22:37

BİM'den 1 buçuk ay önce aldığım Polosmart FS73 soundbar hoparlörüm şarj almıyor. Kabloyu takıyorum, kırmızı ışık 15 saniye yanıyor, sonra ışık falan yanmıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Kendiliğinden neden bu arıza oluştu anlamadım. Demek ki kronik bir problem ve çok sıkıcı.

23 Eylül 2024 08:34 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

23 Eylül 2024 15:07

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

Aldığım Soundbar Kablolu Bağlantıda Çalışmıyor

Rıdvan sonuçtan memnun

BİM'den Alınan FS73 Soundbar Şarj Sorunu

Rıdvan
24 Aralık 2024 01:08
"Ürünün üst modeli verilse daha memnun edici olurdu. Parayı binden iade aldık ama çalıştığım için ben gidemedim annem 5 sefer falan gitti BİM'e hala çözemediler aslında abim gitmiş en son annem o kadar gittim deyince BİM'e sizi şikayet edeceğim bu sefer demesi üzerine ancak alabiliyor. Dediğim gibi üst model verilse daha iyi olurdu uğraştırmazdı bizi. Polosmartin bütün modellerinde böyle sıkıntı var mı acaba. Teşekkürler..."
BİM'den Alınan FS73 Soundbar Şarj Sorunu