Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Çalınan Tabletle Hesap Güvenliği Sorunu

19 Ekim 2024 16:04

5211***94 ID numaralı hesabım, 18.10.2024 tarihinde saat 21:30 civarında tabletimin çalınması sonucu ele geçirilmiştir. Tablet modeli iPad olduğu için yeri saptanmış, fakat çalan kişilere ulaşılamamıştır.

Tabletin çalınması esnasında hesap bilgilerimin tamamı değiştirilmiş olup, e-posta, telefon ve sosyal bağlar kaldırılmıştır.

Telefon ve e-posta kaldırıldıktan sonra, çalan şahıslar tarafınıza tekrar destek talebi oluşturarak hesabın geri alınmasını ya da benim tarafımdan size destek talebi oluşturmamı engellemişlerdir.

Hesabın tüm bilgileri, son üç alımlarının tarihleri, arkadaş listesi ve eski e-posta ve telefon bağlantısı tarafıma aittir. Gerekli ispatların yapılması ve hesabımın tarafıma ulaşmasını rica ederim.

Hesaba birçok kez s2gepin sitesinden yüklemeler yapılmış, yükleme ekran görüntüleri dahil olmak üzere hepsi elimde mevcuttur. Hesabın ilk sahibi olduğum için benden önce kimse tarafından kullanılmamış, e-posta bağlantısı hep tek e-posta üzerinde kalmıştır. Desteğinizi önem ve aciliyetle rica ederim.

02 Nisan 2025 21:18
Ramazan sonuçtan memnun değil

PUBG Mobile Hesabım Çalındı, Destek Ekibi Yanıt Vermiyor

17 Ağustos 2025 04:02
Gülten sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2025 23:50
Arda sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 19:15
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

PUBG Mobile Hesabıma Erişimim Tamamen Kayboldu, Mağduriyetim Giderilsin

16 Ekim 2025 17:56