Reeder Kırılganlık Sorunu: Yeni Telefonlarımda Sürekli Hasar!

26 Ekim 2024 23:35
Birol'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

2 adet S23 Pro Max 1 TB aldım. Haziran ayında, hanım çantasına koyarken arka kapak kırıldı. Eylül ayında 1600 TL vererek değişim yaptım. 26 Ekim 2024'te sehpaya koydu, tekrar arka kapak kırıldı. Diğer telefonu oğlum kullanıyor. O da sehpaya koyarken düşürdü; hem ön cam hem de arka kapak kırıldı. 19'unda bayiye gittik, değişime 3000 TL istediler. Değişim yapmadım. Şimdi ben, iki ayda bir telefonların garantisi olduğu halde, her telefon için 3-4 bin tl vereceksem bu telefonları neden aldım, onun için kendime kızıyorum. Arada takılıyor. Benim 6 yıldır kullandığım telefon var. 3 metre yükseklikteki merdivenden beton zemine düşürdüm, parçalandı sandım ama sorunsuz çalıştı, kırılma da olmadı. Yerli üretim diye aldım ama aldığıma alacağıma bin pişman oldum.

28 Ekim 2024 15:33

Ben aldım bin pişman oldum. Almış olduğum telefon S23 Pro max 1 trb Teleon ile görüşme yaptıktan sonra telefonu masanın üzerine koyduk. Arama geldiğinde görsel yok. Telefonda arayan görünmüyor fakat çalıyor. Aldım açmaya uğraştım. Açamayınca sehpaya biraz hızlı şekilde koydum bu sefer araka kapak kırıldı. 28/10/2024 günü aradılar Reeder dükkana gidin görüşün oradan goruselim. Tamama dedim. Reeder dükkana gittim giderken yolda Reeder temsilcisi aradı isminide özellikle vererek. Oraya gittiğiniz de direk beni arayın dedi. Reedwr dükkana gittim Reeder temsilcisini arıyorum. Aradığınız numaraya ulaşılamıyor 10 defa aradım. Reeder dükkanından Reeder temsilcisiylw görüşüldü bana 3000 TL ek masraf çıkartıldı. Anlatıyorum arka kapak benim hatam kabul neden diğer arızayı da benden alıyorsunuz. Vay efendim kullanım hatasıymış. Yani kısacası ne temsilcisi ne de Reeder müşteri temsilcilerinden bir hayır yok. Ben telefonu Reeder dükkana bıraktım geldim istemiyorum artık. Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım.

30 Ekim 2024 12:48

Merhaba Reeder sorunum çözüldü Te

30 Ekim 2024 12:49

Teşekkürler

Yılmaz
26 Eylül 2024 17:57
Reeder Yerli Telefon Markasında Üçüncü Değişim Sorunu
Reeder Yerli Telefon Markasında Üçüncü Değişim Sorunu
Sadi sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2025 00:13

Filiz