24 Nisan 2024 19:22

Geçtiğimiz yıl BİM'den RKS ZF 15 model elektrikli bisiklet aldım. Kutuyu evde sakladım ve kurulumu için yetkili servise bıraktım. Ancak batarya bozuk çıktı. Servise, 40 gün içinde kutuyu açtırmadığım ve bir yıl sonra servise götürüp kurdurduğum için bataryanın bozuk çıktığı ve servis kapsamına girmediği söylendi. Batarya tamiri için RKS yetkili servisi, kart bozuksa 2200 TL, pillerde problem varsa 5 bin küsur ücret talep etti. 40 gün süre dışında kutuyu kendim açmadım, servise açtırdım. Bir yıl olmadan bu bataryanın kendi kendine bozulması mümkün mü? Üretim hatası olduğundan eminim ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Bu nasıl bir firma ki ürettikleri malın arkasında durmuyorlar? Mağduriyetimin giderilmediği süre zarfında Tüketici Hakları'na, CİMER'e ve ilgili her yere başvuracağımı belirtmek isterim. Sonuna kadar hakkımı savunacağım.

profile profile

Coşkun
10 Temmuz 2024 19:27

Elektrikli Bisikletin Bataryası Garanti Dışı Bırakıldı Bilgilendirme Yapılmadı

16 Ağustos 2025 13:27
elektrikli-bisikletin-bataryasi-garanti-disi-birakildi-bilgilendirme-yapilmadi-5.jpg
elektrikli-bisikletin-bataryasi-garanti-disi-birakildi-bilgilendirme-yapilmadi-1.jpg
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
30 Nisan 2024 11:46

RKS Motor Elektrikli Bisiklet, Servis, Yedek Parça Ve Garanti Sorunu!

20 Temmuz 2023 16:48