Rüstem Temriyev Vadedilenlerin Olmadığı Kurs

23 Ağustos 2023 23:30

Kurs içeriğinde pratik eğitimleri değerlendirme var. Aradan 2 ay geçtiği halde değerlendirmedi. Defalarca mesaj attım, qurio. Club içerisinden yazdım. Cevap vermiyor.

Ayrıca kurs sonrası sertifika vereceğini söylüyor ve onu da vermiyor. Kurs içeriği de ilk haftalarda düzenliyken sonlara doğru karman çorman geliyor. Canlı yayınlar sonlara doğru yapmamaya başlıyor. Bu nedenle Rüstem Temriyev'den şikayetçiyim.

Rüstem

Gökhan bey merhaba, sizin mesajınızı cevapsız mesajların içinde Qurio Club'ta bulamadım. Benimle veya destek ekibiyle mailden iletişim kurarsanız size yardımcı olur, mağduriyetinizi gideririm mutlaka. P. S: - Bir yayın hariç tüm canlı yayınlar eksiksiz ve düzenli bir şekilde yapıldı. - Ağustos dönemi için sertifikalar ve son ödev konusunda da eylül itibariyle dönüş sağlayacağımı belirttim yayınlarımda. Bir iletişimsizlik sorunu oldu sanırım. Siz destekle iletişim kurun, elimden gelen desteğimi sağlarım size mutlaka

Gökhan

Hocam aşağıdaki resme bakabilirsiniz. Cevap verilmemiş mesajlarıma, ayrıca cevapsız pos'larım da var.

Behishta sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 14:16

15 Ocak 2024 12:21