Serap sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Çift Aşamalı Doğrulamasından Üye Girişimi Yapamıyorum!

25 Haziran 2024 19:07

Sahibinden.com sitesinde üye girişi yapamıyorum. Daha önceden üye kaydım var. Telefon numaram ve telim değiştiği için mail doğrulamasını yaptığım halde, çift aşamalı doğrulamadan kaynaklı kod eski telefonuma gidiyor. Müşteri hizmetlerine tel numaramı güncellerseniz doğrulamayı yapabilir diyorum. Eskiden kullandığım oturumdan hesabımı açmamı söylüyor. Mümkün değil. Neden yardımcı olmuyorsunuz? Sonuçta sistemdeki kullanıcı bilgilerimi görüyorsunuz. Telimi güncellemek bu kadar zor mu?

26 Haziran 2024 08:28 (Şikayetten 13 saat sonra)

26 Haziran 2024 12:31

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Serap
Serap
26 Haziran 2024 12:51

İlk telefon görüşmemde ve şikayetimde ne yazdıysam aynıları söylendi. Zaten konuştuğumuz şeyleri söyleyip çözüm üretmediniz. Sistem böyle demek çözüm değildir. Hesabımdaki tüm bilgilere erişip tel numaramı güncellemiyor olmanız sizce de sorun değil mi? Tekrar aramayın ya da cevap yazmayın lütfen, artık giriş yapmak istemiyorum!

Barış sonuçtan çok memnun

Barış
17 Kasım 2024 20:08
Hesap Giriş Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Çözüm Eksikliği
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 11:32

03 Ekim 2024 21:42