Sahibinden.com Ne Yapmaya Çalışıyor

İsmail
02 Ağustos 2024 13:56

Sahibinden.com'da kiralık daire ilanlarını inceliyordum. Aynı bölgede, aynı emsalde kiralık daire gördüm ve biri 25, diğeri 45 bin yazıyordu. Dayanamadım ve ilan sahibine 'Neden fiyatları bu kadar şişiriyorsunuz? İlgili kurumlara şikayet edeceğim.' dedim ve mesajı yolladım. İlan sahibinden mesaj geldi ve 'Siz zararlı çıkarsınız.' gibi bir cümle kurdu. Bu arada ilan sahibi emlakçıydı. Benim kanaatim, piyasaya en çok zarar veren de onlar. Ardından tekrar mesajı okumak için mesajlara girmek istediğimde sahibinden.com hesabımı iptal etmiş. Bu yazımın ilgili makamlara iletilmesini istiyorum. Teşekkürler.

02 Ağustos 2024 16:06 (Şikayetten 2 saat sonra)

05 Ağustos 2024 16:54

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

03 Eylül 2023 19:39
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
24 Kasım 2024 21:24
Seyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Seyhmus
04 Eylül 2023 12:18

26 Ekim 2023 21:09
İsa sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 15:37
Sahibinden Kategorileri