Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com S-Param Güvende Uygulaması Mağduriyeti

27 Kasım 2024 16:59

Sahibinden.com s-param güvende uygulaması ile bir ürün sattım, ürün yerine ulaştı. Onay verildi. Banka hesap bilgileri sisteminde geçerli hesap olarak eşimin adı kayıtlı, T.C. numarası yazılı ve IBAN numarası yazılı. Para hesaba geçmeyince aradığımda, banka bilgileri hesap sahibi adına olacak dendi. Madem böyle bir kural vardı, neden başkalarının isimleri, T.C. leri, IBAN'ları sisteme kayıt edilebiliyor? Sistem neden uyarmıyor 'Adınıza bir IBAN girmelisiniz' diye? Şahsi sebeplerimden dolayı hesap açamıyorum ve şu an mağdur edilmiş durumdayım. Hem üzerimden para kazanıldı hem de parama el konuldu. Eminim ki benim gibi yüzlerce mağdur vardır. Bu şekilde siz hesaplayın ara yerde toplanan para miktarını. Tüketici Hakem Heyeti'nden başlayarak tüm yasal yollarla hakkımı arayıp el konulan paramın peşini bırakmayacağım.

27 Kasım 2024 18:18 (Şikayetten 1 saat sonra)

Tolga
28 Kasım 2024 13:33

Maalesef hiçbir sonuca ulaşamıyoruz eminim ki zaten ulaşmakta istemiyorlar böyle yaparak yüzlerce binlerce mağdur edilen insandan havuzda biriken parayı tahmin edin böylesi eminim ki işlerine geliyordur bugün itibari ile Tüketici Hakem Heyeti ile başladım CİMER vs sonuna kadarda da devam edeceğim parama el koymalarına müsaade etmeyeceğim ben bu oyuna düştüm sizler dikkatli olun

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden'de Kullanıcı Adı Değişikliği Mağduriyeti!

20 Kasım 2024 04:48
Sahibinden'de Kullanıcı Adı Değişikliği Mağduriyeti!

Neşeli
29 Nisan 2024 17:13

Sahibinden 2 Kere Para Çekti

25 Eylül 2024 22:07
Sahibinden 2 Kere Para Çekti
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2024 15:33

30 Nisan 19:32