Sahibinden.com'da İlan Ücreti İadesi Sorunu

15 Ekim 2024 18:35

Sahibinden.com ilan verdim. İlanı yayınlamadılar. İlan İçin benden 900₺ aldılar 30 gündür paramı iade etmediler. Parayı iade etmemek İçin her türlü bahane uyduruyorlar.
Telefon açıyorum cevap vermiyorlar.
Muhasebesi iade ettik diyor makbuz gösterin. Diyorum göstermiyorlar. Türlü türlü yalanlar söylüyorlar

15 Ekim 2024 20:10 (Şikayetten 1 saat sonra)

16 Ekim 2024 07:42

Sahibinden.com hep böyle yuvarlak kelimeler söyleyerek insanların haklarını iade etmiyorlar. Türlü bahaneler ile her şeyi geçiştirmeye çalışıyorlar. Halen paramı iade etmediler. Ayıp bir ay oldu yasal faizi ile birlikte iadesini istiyorum.

16 Ekim 2024 14:18

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

17 Ekim 2024 07:52

Sorun çözülmedi çözmemek için ellerinden gelen iğrençlikleri yapıyorlar

17 Ekim 2024 09:29

Paramı iade etmediler Sorun çözülmedi. Çözmemekte ısrar ediyorlar.

17 Ekim 2024 10:35

Hala paramızı ödememekte ısrar ediyorlar. Yakışmıyor size Tenezzül ettiğiniz rakam hayatınızı mı kurtaracak?

18 Ekim 2024 09:21

Teşekkürler nihayet para iadesi yapıldı.

18 Ekim 2024 09:21

15 Temmuz 2024 14:28
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
18 Ocak 2025 01:38
"Sahibinden destek beklediğimden hızlı dönüş sağladı. Yaptığım görüşmede interaktif bir şekilde yardımcı olmaya çalışıldı. Beklediğim çözümü sağladılar. Teşekkür ediyorum."
Haksız İptal Ve Ekstra Ücret Talebi

23 Ekim 2023 13:12
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
21 Mayıs 2025 17:49