Sahibinden.com'da Tekel Sorunu Ve E-Devlet Engeli

17 Kasım 2024 21:59

Sahibinden.com adlı e-satış platformuna e-Devlet onayı olmadan ilan vermek mümkün değil. E-Devlet'ime bağlı olan hesabımı ve mail adresimi bulamıyorum ve hiçbir çözüm sunmuyorlar. Sitenin adı 'sahibinden', ancak galerici ve emlakçıların gözde satış sitesi. Kendim ilan veremiyorum, e-Devlet onaylı hesabıma ulaşamıyorum. Bu site tekel olduğundan ve insanlara ulaşmak daha kolay olduğundan bu platformu kullanmak istiyorum. Ancak ne yazık ki şu an emlakçılara bağımlıyım. Anlayacağınız, ev kiralayacağım; kiralayan insan bir de emlakçıya para vermesin diye uğraşıyorum. Neyse, umarım bu sitenin tekelliği bir gün son bulur. Çünkü bu site, Türkiye'de fiyatların referans alındığı bir platform. 'Onunki bu paraysa benimki neden şu para değil' diyenlerin sitesi. CİMER'e de bu konuda ayrıca başvuracağım. Umarım ülke sahibinden.com adlı siteden bir gün kurtulur. Arabam.com, HepsiEmlak, EmlakJet, insanlarımız bu platformlara da baksın.

18 Kasım 2024 08:26 (Şikayetten 10 saat sonra)

18 Kasım 2024 13:03

Abdullah sonuçtan çok memnun

Abdullah
16 Mart 23:09
"Sorunumu çözümü için teşekkür ederim."
Sahibinden.com'da E-Devlet Onayı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İletişimsizliği

27 Eylül 2024 16:02

11 Kasım 2024 01:05
E-Devlet Doğrulama Sorunu Ve İletişim Çıkmazı

26 Temmuz 2024 02:35
Yasir sonuçtan çok memnun

16 Ocak 11:34
"Beni gündüz gece sürekli arayarak sorunumu nihayetinde çözen firmaya teşekkür ederim"
Sahibinden Kategorileri