Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Konumlu İlan İçin Çözüm Sunmayan Müşteri Hizmetleri

27 Ekim 2024 11:42

Sahibinden.com ücretli ilan verdim. Konumu yanlış girmişim. Konumu değiştiremiyorum. Müşteri hizmetlerini aradım. Yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ücret iadesi isteyip yeni ilan açacağımı söyledim ama oralı olmadılar. Bu kadar büyük kurumsal şirketin bu konuda yardımcı olamaması o şirketin iyi yönetilememesidir. Hem ücret alıp hem hizmet vermeyen bu şirketten ilan vermeyin alternatif başka şirketler de var. Konum değişmeme gibi özellik nasıl olur. Yazık para ödeyip ilan veriyoruz.

27 Ekim 2024 12:31 (Şikayetten 49 dakika sonra)

27 Ekim 2024 14:35

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Murat
Murat
27 Ekim 2024 14:37

Yine bir çözüm sunulmamıştır.

29 Şubat 2024 19:56
Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 14:40
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 09:36

15 Ocak 2024 09:55
Meral sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 14:27

Sahibinden Kategorileri